Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

16:2517:25-ig1 óra

A gyanú árnyékában - 3. évad - 51. rész

Magyar dokureality-sorozat (2017)

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Mocsainé Köves Rebeka élete teljesen felborul, amikor a férje, Endre idegösszeroppanást kap és elveszíti a jól fizető állását a bankban. A luxushoz szokott család ezután már nem tudja fenntartani az eddigi életstílusát és a házaspár a gyerekeikkel, Sárával és Barnabással egy társas házi lakásba kénytelenek költözni. A háziasszonyt nem csak a költözés, hanem Endre furcsa viselkedése is egyre jobban megviseli. A családfő nem csak a nő autóját, hanem a lánya lovát is el akarja adni, habár ő nem hajlandó kilépni a squashklubból. Amikor Rebeka rájön, hogy a férje a volt főnöke feleségével jár fallabdázni, Rebeka gyanakodni kezd, hogy a férje titkol előle valamit. Lehet, hogy Endrének viszonya van a főnöke feleségével? Ez a valódi oka annak, hogy elveszítette az állását? Rebeka úgy érzi, hogy ki kell derítenie az igazságot…

Mikor lesz még "A gyanú árnyékában" a TV-ben?

2020. augusztus 10. hétfő

?
18:15 - 19:15 A gyanú árnyékában - 3. évad - 58. részMagyar dokureality-sorozat (2017)
2020. augusztus 11. kedd

?
18:15 - 19:15 A gyanú árnyékában - 3. évad - 59. részMagyar dokureality-sorozat (2017)

Linkek

Évad

3. évad

Epizód

51. rész

Gyártási év

2017

Eredeti cím

A gyanú árnyékában 3
Ljudmila Ulickaja
A lélek testéről
22% kedvezmény!2 999 Ft helyett: 2 339 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

6,5
0/10
2 szavazat átlaga: 6,5
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény