Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

17:2518:25-ig1 óra

A gyanú árnyékában - 3. évad - 52. rész

Magyar dokureality-sorozat (2017)

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A hétköznaponként látható sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Az egyedülálló, de két gyermeket nevelő Bercel Évával madarat lehetne fogatni, amikor megismerkedik álmai férfijával, Varga Tamással. Röviddel a megismerkedésük után az eladónő két gyerekével, Lilivel és Balázzsal oda is költözik a férfihoz. A kezdeti boldogságnak hamar vége szakad, amikor Tamásról kiderül, hogy hipochonder. A villanyszerelő nem csak újdonsült családját teszi tönkre a félelmeivel, hanem munkahelyét is elveszíti. Éva kiábrándul a férfiból, aki nagyon önzően kezd el viselkedni, gyermekeit is terrorizálni kezdi, ezért a gyerekkel együtt elhagyja Tamást. Tamás ekkor rádöbben, hogy mit veszített és elmondja a szerelmének, hogy mi áll a betegségtől való félelmei mögött. Éva teljesen megdöbben, amikor megtudja az igazságot.

Mikor lesz még "A gyanú árnyékában" a TV-ben?

2020. augusztus 10. hétfő

?
18:15 - 19:15 A gyanú árnyékában - 3. évad - 58. részMagyar dokureality-sorozat (2017)
2020. augusztus 11. kedd

?
18:15 - 19:15 A gyanú árnyékában - 3. évad - 59. részMagyar dokureality-sorozat (2017)

Linkek

Évad

3. évad

Epizód

52. rész

Gyártási év

2017

Eredeti cím

A gyanú árnyékában 3

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

6,5
0/10
2 szavazat átlaga: 6,5
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény