Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

03:2005:00-ig1 óra 40 perc
8

A gyanú árnyékában - 49. rész

A feleségem titka tönkreteszi a családunkat!

Magyar dokureality-sorozat (2013)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Megyeriné Lovas Mónika öt éve prostituáltként dolgozik egy bérelt lakásban. Az asszony akkor határozta el, hogy prostitúcióval kezd fog dolgozni, amikor férje, egészségi okokból rokkantnyugdíjba kényszerült. Férje, Tibor csak két éve szerzett tudomást arról, hogy felesége a „mellékest” miből keresi, ami idővel a család fő bevételi forrásává vált. Számtalan vitát és veszekedést követően a férfi megpróbálta elfogadni: az asszony így keres pénzt, mivel ő maga alig tudott hozzájárulni a családi költségvetéshez. Mindazonáltal időközben tarthatatlanná vált a helyzet: a szomszédságban egy legénybúcsúztatón Vilmosnak ajándékba egy beugrót adtak egy prostituálthoz, és legnagyobb meglepetésére egyszer csak Mónika előtt találta magát, aki most „Mona”-ként mutatkozott be. A titokra tehát fény derült. A kínos hír gyorsan elterjedt a városi zöldövezetben, és elkezdődött a család, s elsősorban lányuk, Bernadett vesszőfutása. Tibor azt akarja, hogy Mónika azonnal és végleg hagyja ott eddigi bevételforrását, azonban az asszony még a lánya kedvéért sem akarja feladni a munkáját. A családon belüli veszekedések egyre élesebbé válnak, úgy tűnik, rámegy a házasságuk. De ha már veszélyben a család, akkor Mónika miért nem akar felhagyni a prostitúcióval? Valaki kényszeríti?

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. április 1. szombat
2023. április 2. vasárnap

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. március 31. péntek
2023. március 30. csütörtök
2023. március 29. szerda

?
16:40 - 17:35 A gyanú árnyékában - 93. rész: Az eltitkolt gyerekMagyar dokureality-sorozat (2012)
2023. március 28. kedd
2023. március 27. hétfő
2023. március 26. vasárnap

Kategóriák

thriller
bűnügyi

Linkek

Epizód

49. rész

Gyártási év

2013

Eredeti cím

A gyanú árnyékában

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8
0/10
2 szavazat átlaga: 8
Filmelőzetes: A gyanú árnyékában
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény