Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

01:3002:30-ig1 óra
6,5

A gyanú árnyékában - 122. rész

A férjem erotikus vágyai kikészítenek!

Magyar dokureality-sorozat (2012)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Zsuzsa és Ferenc 17 éve házasok, két gyermekük van: a 16 esztendős Bence és a 14 éves Léna. Ferenc egy barkácsáruházban dolgozik eladóként, Zsuzsának részmunkaidős állása van. Házasságuk ép és jól működik, bár az utóbbi időben kissé leeresztett.

Egyik nap Ferenc csomagot kap, benne egy gumibabával, Zsuzsa gyanakodni kezd, hogy valami nem stimmelhet a kapcsolatukkal, hogy férjének egy gumibabára van szüksége, de Ferenc mindent tagad. Azt állítja, hogy ő sosem rendelt semmit. Majd kiderül, hogy valaki a családból erotikus oldalakat látogat, és az előfizetés összege igen magas lett. Ferenc továbbra is mindent tagad. Amikor aztán egy sztriptíztáncosnő tűnik fel a hitvesi lakásban, Zsuzsának elege lesz férje – szerinte – ferde szexuális vágyaiból. Bár Ferenc szerint valaki csak tréfálkozik vele, Zsuzsa mégis kidobja a lakásból férjét, aki a testvéréhez, Györgyhöz költözik. Zsuzsa új szomszédja előtt önti ki a szívét, aki nem más, mint Pálma. Néhány nappal később Zsuzsa kétségbeesett telefonhívást kap Ferenctől, akit őrizetbe vett a rendőrség: azzal vádolják, hogy megerőszakolt egy nőt. Zsuzsa már egyáltalán nem érti a kialakult helyzetet. Először arra gyanakodott, hogy férjének túl nagyok lettek a szexuális vágyai, majd megerőszakol egy idegen nőt?! Zsuzsa kétségbeesik, ennyire nem ismerhette félre férjét.

Mikor lesz még "A gyanú árnyékában" a TV-ben?

2021. március 6. szombat

?
15:20 - 16:20 A gyanú árnyékában - 145. rész: Gyilkosság a szomszédbanMagyar dokureality-sorozat (2012)
2021. március 8. hétfő

?
18:15 - 19:15 A gyanú árnyékában - 146. rész: Zaklatják a lányomatMagyar dokureality-sorozat (2012)

Linkek

Epizód

122. rész

Gyártási év

2012
Stefan Ahnhem
A kockavető
22% kedvezmény!3 990 Ft helyett: 3 112 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

6,5
0/10
2 szavazat átlaga: 6,5
Oszd meg ezt a TV műsort: A gyanú árnyékában

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény