Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

15:0016:00-ig1 óra
7

A gyanú árnyékában - 26. rész

A férjem megerőszakolta a barátnőmet?

Magyar dokureality-sorozat (2012)

SkyShowtimeFilm adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Simon Natália döbbenten szerez tudomást róla: férjét feljelentették, mert állítólag megerőszakolt egy nőt. Natália férje, József taxisként dolgozik és állítólag az egyik utasával erőszakoskodott. A férj mindent tagad, de azt nem hajlandó elárulni, hogy ki jelentette fel. Az asszony szeretné megosztani problémáit legjobb barátnőjével, de a nő sosem ér rá, ami egyre gyanúsabb lesz Nati számára. Egy nap nem bír tovább várni és meglátogatja Enikőt, aki nagy nehezen, de beengedi lakásába. Egy ideig úgy néz ki, hogy minden rendben van és Enikő tényleg csak elfoglalt volt az utóbbi napokban, de akkor megjelenik Nati férje, József is és férje és barátnője között vita alakul ki. Nati számára világossá válik, hogy József áldozata, akit állítólag megerőszakolt nem más, mint a legjobb barátnője, Enikő. Most már nem is kételkedik abban, hogy a vádak igazak, elvégre elképzelhetetlennek tartja, hogy barátnője kitalálta volna a történetet. József elveszíti taxisofőri állását, majd le is tartóztatják, mert úgymond fennáll az ismétlődés veszélye. Natália teljesen kétségbeesik, talán viszony van férje és legjobb barátnője között, vagy valóban félreismerte férjét és egy erőszakos emberrel él együtt, vagy valami egészen más dolog áll az ügy hátterében?

thriller
bűnügyi

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. szeptember 29. péntek
2023. szeptember 30. szombat
2023. október 1. vasárnap

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. szeptember 28. csütörtök
2023. szeptember 27. szerda
2023. szeptember 26. kedd
2023. szeptember 25. hétfő
2023. szeptember 24. vasárnap
2023. szeptember 23. szombat
2023. szeptember 22. péntek
2023. szeptember 21. csütörtök

Linkek

Epizód

26. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Vámos Miklós
Dunapest
21% kedvezmény!4 699 Ft helyett: 3 712 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7
0/10
3 szavazat átlaga: 7
Filmelőzetes: A gyanú árnyékában
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória