Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

02:5504:00-ig1 óra 5 perc
7,67

A gyanú árnyékában - 59. rész

A férjem nem árulja el a titkát

Magyar dokureality-sorozat (2013)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Temesi Máté és felesége, Csilla boldogan élnek lányukkal, Sárával. Éppen Csilla születésnapjára készülnek, amikor is Máté nem érkezik haza. Csilla aggódni kezd, hogy hol lehet a férje. Mikor másnap se jön haza, még a rendőrségen is feljelentést tesz. Máté csak három nap múlva bukkan újra fel és nem hajlandó senkinek semmi sem megmondani, hogy merre járt. A család nem érti a furcsán viselkedő apát. Csilla magán kívül van. Vajon megcsalta a férje? Mivel Máté folyamatosan hazudik, Csillának nincs más választása, mint kidobni a férjét a közös lakásukból.

Máté megenyhül és elmondja, hogy mi történt. Azt állítja, hogy egy trafik tulajdonosnője leütötte, és bezárta. Csilla nem hisz neki, úgy érzi, hogy ez csak valami gyenge mellébeszélés és férje továbbra is csak hazudik. Az asszony nem adja fel a nyomozást, és a pincéjükben egy dobozban több millió forintot talál. Kétségbeesik, és nem érti, hogy mit tett férje, talán valami bűnténybe keveredett, vagy annál is rosszabb dolog történt?

Kategóriák

sorozat
reality

Linkek

Epizód

59. rész

Gyártási év

2013
Vámos Miklós
Dunapest
22% kedvezmény!4 699 Ft helyett: 3 665 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7,67
0/10
3 szavazat átlaga: 7,67
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény