Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

01:3002:30-ig1 óra
7,67

A gyanú árnyékában - 51. rész

A férjemnek van egy titkos szeretője?

Magyar dokureality-sorozat (2012)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A hétköznaponként látható sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Amikor Soósné Fejér Zita egy reggel kilép az ajtaján, nem akar hinni a szemének. Valaki belekarcolta a férje, Rudolf autójába: „Soós Rudolf - te rohadt szemét”. Amikor megmutatja férjének, mi történt, az rá nem jellemző módon egész nyugodt marad. Zitában feltámad a gyanú. Lehet, hogy férje tudja, ki lehetett a tettes, és miért tette? Zita öccse és legfőbb bizalmasa, Csongor Rudolf furcsa viselkedése mögött viszonyt sejt. Rudolfnak küldött szerelmes levél és a nő, aki követi Zitát és lányát, a 14 éves Gittát, csak megerősítik Csongor feltételezését. Rudolf csak apránként hajlandó bármit is elárulni. Egykori kollégája Baranyi Géza nem tudta feldolgozni elbocsátását és nem veszi jó néven, hogy Rudolf maradhatott a munkahelyén, ezért történhetnek a zaklatások. Azonban csak ennyi lenne az egész, vagy Rudolf még meglepő titkokat rejteget?

Mikor lesz még "A gyanú árnyékában" a TV-ben?

2021. október 18. hétfő

?
18:15 - 19:15 A gyanú árnyékában - 36. rész: Anya halálos balesetet okozottMagyar dokureality-sorozat (2012)
2021. október 19. kedd

?
18:15 - 19:15 A gyanú árnyékában - 37. rész: Az a férfi az apád lehetne!Magyar dokureality-sorozat (2012)

Linkek

Epizód

51. rész

Gyártási év

2012

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7,67
0/10
3 szavazat átlaga: 7,67
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény