Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

14:0515:10-ig1 óra 5 perc
5,5

A gyanú árnyékában - 10. rész

A lányomat gyilkossággal vádolják!

Magyar dokureality-sorozat (2012)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

A 16 éves Szabinát letartóztatják, mert vélhetően megölte a barátját, Ábelt. Szabina anyja, Sára meg van győződve lánya ártatlanságáról, ám a lány apja, Pál azon az állásponton van, hogy a lánya, általa nem kedvelt barátja megérdemelte a halált. Szabina nővére, Panna vegyes érzelmekkel viseltetik a történtek iránt. Ő már többször látta a húgát, amint elveszíti az önuralmát. Főleg azért merül fel benne a gyanú, hogy mégis csak húga lehetett a gyilkos, mert kiderül, hogy Ábel folyamatosan megcsalta Szabinát a szomszéd nővel. De, hogy komolyan meg tudna ölni valakit….? Mikor szembesíti az információkkal testvérét, Szabina nagyon kiborul, azért is, hogy egykori szerelme nem lehetett hűtlen, meg azért is, mert testvére gyilkosnak tartja. Az édesanya próbálja összetartani családját és a két lány közötti konfliktust elsimítani és persze hisz lánya ártatlanságában. A családban az is felmerül, hogy mivel Ábelnek voltak kétes ügyei, valamelyik ellensége lehetett gyilkosa. A fordulat akkor következik be, amikor megtalálják a gyilkos fegyvert, és minden eddigi gyanú a gyilkos felöl és Ábel kétes ügyeiről megdőlni látszik. Vajon kinek állt még útjában Ábel?

thriller
bűnügyi

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. június 8. csütörtök
2023. június 9. péntek

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. június 7. szerda
2023. június 6. kedd
2023. június 5. hétfő
2023. június 4. vasárnap
2023. június 3. szombat
2023. június 2. péntek
2023. június 1. csütörtök

Linkek

Epizód

10. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Szúri Nágammá
Levelek Srí Ramana Maharsi ásramjából
17% kedvezmény!2 800 Ft helyett: 2 320 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

5,5
0/10
4 szavazat átlaga: 5,5
Filmelőzetes: A gyanú árnyékában
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória