Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

16:5517:55-ig1 óra

A gyanú árnyékában - 7. rész

Az anyámnak szeretője van

Magyar dokureality-sorozat (2012)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

A 38 éves Nikolettnek, az 50 éves tehetős Patrik udvarol. A nőnek Patrik mellett, még egy szeretője is van a jóképű, fiatal, bár nem túl módos, Balázs. Patrik mit sem sejt a vetélytársról és megkéri az cukrászdában eladóként dolgozó nő kezét. Nikolett igent mond, hiszen Patrikkal megfogta az Isten lábát, bár idősebb, de gazdag. Ennek ellenére esze ágában sincs befejezni viszonyát Balázzsal. Amikor szeretője, Balázs értesül a tervezett esküvőről, botrányt rendez: a menyasszonyi ruhaszalonban, ahol Nikolett és konzervatív lánya, Valéria épp ruhákat nézegetnek. Valéria nem tud Balázsról és kérdőre vonja anyját, aki azt hazudja, hogy egy régi, bolond pasija zaklatja. Tudja Nikolett, hogy lánya elítélné kettős életét. Később Balázs azzal fenyegeti szeretőjét: ha hozzámegy Patrikhoz, akkor mindent kitálal viszonyukról. Nikolett egy időre le tudja csillapítani szeretőjét, de rezeg a léc, hogy a titkos viszony kiderül. Az esküvői előkészületek javában folynak. Közben Nikolett tovább élvezi szeretője szolgálatait. Minden Nikolett elképzeléseinek megfelelően alakul, megfogta a gazdag úriembert és megtartotta magának a jóképű, dögös pasit is. De ekkor Nikolett lánya, Valéria rajtakapja anyját Balázzsal egy félreérthetetlen szituációban, mivel azt gondolta, hogy anyja számára csak Patrik létezik, elítéli anya viselkedését és azzal fenyegetőzik, hogy mindent elmond vőlegényének. Akkor aztán jön a nagy meglepetés: Patrik eltűnik. Nikolett vőlegénye keresésére indul, de a gazdag férfit sehol sem találják, azonban a rendőrség egy holttestre bukkan…

sorozat
reality

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. december 10. vasárnap
2023. december 11. hétfő

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. december 10. vasárnap
2023. december 9. szombat
2023. december 8. péntek
2023. december 7. csütörtök
2023. december 6. szerda
2023. december 5. kedd
2023. december 4. hétfő
2023. december 3. vasárnap

Linkek

Epizód

7. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

0/10
Még nem érkezett szavazat.
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória