Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

13:4514:45-ig1 óra

A gyanú árnyékában - 117. rész

Az apám idős korára megkattant

Magyar dokureality-sorozat (2012)

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

A Bodor család Sashalmon él, az anya, Adél háziasszony, az apa, János önálló biztosítási ügynök, fiuk, Egon, iskolás. Velük egy házban él Adél apja, Oravecz Kálmán is, aki négy hónapja özvegyült meg. Amikor Kálmán egy nap bemutatja a családnak új női lakótársát, mindegyikük azt hiszi, hogy az egyébként komoly nyugdíjast hirtelen elhagyta a józan esze. A fiatal nő, Éva ugyanis alig 30 éves! Az aggódó házaspár hamar rájön, hogy a nőt csak az özvegy pénze érdekli. Kálmán hirtelen elkezd nagylábon élni, még egy hajóútra is elmegy Évával. Mikor a Bodor házaspár végül egy bárban bukkan Kálmánra, ahol fiatal lányok táncolnak neki, egyre inkább meg vannak győződve róla, hogy begolyózott. Adél komolyan aggódik apjáért. Kiderül, hogy férje, János aggodalma viszont leginkább arra irányul, hogy apósa esetleg az összes spórolt pénzét eltapsolja. Mert – ahogy Adél rájön – János komoly adósságot halmozott fel, és az apósa anyagi támogatásától várja a segítséget. Amikor János végül rákérdez Kálmánnál, hogy oda tudná-e adni neki a szükséges pénzt, az öreg beleegyezik, de azután János megváltozik. Felesége háta mögött elkezdi támogatni apósa féktelen életmódját… vajon miért?

Mikor lesz még "A gyanú árnyékában" a TV-ben?

2020. augusztus 4. kedd

?
13:55 - 14:55 A gyanú árnyékában - 132. rész: A férjem rálőtt a szomszédra?Magyar dokureality-sorozat (2012)

?
18:15 - 19:15 A gyanú árnyékában - 3. évad - 54. részMagyar dokureality-sorozat (2017)
2020. augusztus 5. szerda

?
01:30 - 02:30 A gyanú árnyékában - 132. rész: A férjem rálőtt a szomszédra?Magyar dokureality-sorozat (2012)

?

?
18:15 - 19:15 A gyanú árnyékában - 3. évad - 55. részMagyar dokureality-sorozat (2017)

Linkek

Epizód

117. rész

Gyártási év

2012

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

6,5
0/10
2 szavazat átlaga: 6,5
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény