Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

13:5014:50-ig1 óra

A gyanú árnyékában - 24. rész

Egy férfi zaklatja a lányomat!

Magyar dokureality-sorozat (2012)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Gabriella és Lippai Jenő házasok. Nagyon aggódnak 13 éves lányuk, Anita miatt, akit többször láttak az iskola előtt egy idősebb férfival. Az aggódó anya attól fél, hogy az ismeretlen férfinak nem tiszták a szándékai és hogy szemet vetett lányára. Mindent megtesz azért, hogy a lány és az ismeretlen férfi ne találkozzanak. A lány nem hallgat az anyjára és tovább találkozgat az ismeretlennel. Az aggódó anya rajtakapja lányát és a férfit az iskola előtt, megtörténik a nagy találkozás és kiderül, hogy az idegen férfi, Gabriella volt barátja, Bence az. A nő megdöbben, hogy mit akarhat exe az ő lányától. Egy este Bence megjelenik Gabrielláéknál és azt állítja, hogy ő Anita apja. A férj, Jenő hite meginog feleségében, aki próbálja megértetni párjával, hogy soha nem csalta meg őt, és igenis ő Anita édesapja. Azonban Bence azt mondja, ő meg abban biztos, hogy Anitának ő az édesapja és nem Jenő, mert 14 évvel ezelőtt, amikor szakítottak, még volt egy utolsó kalandjuk. Jenő, a férj nem tudja eldönteni, hogy feleségének vagy a hirtelen felbukkant volt barátnak, Bencének higgyen. Apasági tesztet akar csináltatni, de Gabriella nem egyezik bele. Vajon ki az igazi apja Anitának?

sorozat
reality

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. december 8. péntek
2023. december 9. szombat
2023. december 10. vasárnap

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. december 8. péntek
2023. december 7. csütörtök
2023. december 6. szerda
2023. december 5. kedd
2023. december 4. hétfő
2023. december 3. vasárnap
2023. december 2. szombat

Linkek

Epizód

24. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Kocsis Noémi
Bakancslista - Magyarország
21% kedvezmény!8 998 Ft helyett: 7 108 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

0/10
Még nem érkezett szavazat.
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória