Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

04:0005:00-ig1 óra
5,5

A gyanú árnyékában - 85. rész

Elhagytuk a gyerekünket!

Magyar dokureality-sorozat (2013)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Kata és Dávid három gyermekükkel, a 16 éves Sárával, 14 éves Norbival, és 12 éves Annával Cinkotán laknak. Házasságuk már jó néhány mélységet és magasságot megélt, sokat vitatkoznak és ezt a gyerekek sem nézik jó szemmel.

Abban reménykedve, hogy házasságukat, picit rendbe tudják hozni és a család is nyugodtabb lesz, így egy Tisza parti kempingben töltenek három hetet. A nyaralás után a család rozoga lakóautójával hazafelé indul. Egyszer csak Katának feltűnik: Sára hiányzik! A szülők megrémülnek és nem értik, hogyan történhetett ez... Csak egy lehetséges magyarázatot találnak: Sárát valószínű az autópálya pihenőjében felejtették, ahol legutóbb megálltak, ami több mint 100 km-re van.

Kata megpróbálja a lányát mobilon elérni, de nem kapcsolható. A család azonnal visszafordul, de a pihenőhelyen nyoma sincs Sárának. Mintha a föld nyelte volna el. Sem az ottani wc-s néninek, sem a kamionsofőröknek nem tűnt fel a lány. Norbi, a szenvedélyes hobbifilmes, folyamatosan rögzíti kamerájával, ahogy a szülők egymást hibáztatják, majd a két gyerek szemére hányják, hogy ők sem vettek észre semmit. Dávid rémülten hívja az autópálya rendőrséget, akik rövidesen megérkeznek a helyszínre, és azonnal megkezdik a keresést. Vajon hol lehet most Sára és mi történhetett vele? Csak reménykedhetnek, hogy Sára nem szállt be egy behízelgő autós kocsijába.

thriller
bűnügyi

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. június 2. péntek
2023. június 3. szombat
2023. június 4. vasárnap

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. június 1. csütörtök
2023. május 31. szerda
2023. május 30. kedd
2023. május 29. hétfő
2023. május 28. vasárnap
2023. május 27. szombat
2023. május 26. péntek

Linkek

Epizód

85. rész

Gyártási év

2013

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Harris H. McIlvain, Debra Fulghum Bruce
Hátfájás nélkül
20% kedvezmény!2 990 Ft helyett: 2 392 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

5,5
0/10
4 szavazat átlaga: 5,5
Filmelőzetes: A gyanú árnyékában
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória