Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

16:5017:55-ig1 óra 5 perc

A gyanú árnyékában - 19. rész

Kivel csal meg a férjem?

Magyar dokureality-sorozat (2012)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Katalin és férje, Bálint hat éve ismerik egymást és három éve házasok. Katalin a ruhásszekrény átrendezése közben olyan női fehérneműre bukkant, amely nem az övé. Katalin biztos benne, hogy az eredeti csomagolású vörös szatén alsónemű férje születésnapi ajándéka. Arra gondol, hogy Bálintot is foglalkoztatja kettejük ellaposodott szexuális élete. Nagy várakozással hallgat hát felfedezéséről, és vágyakozással tekint a pillanat elé, amikor a fehérnemű majd végre bevetésre kerülhet. Amikor aztán Bálint születésnapi ajándékként csak egy könyvvel lepi meg feleségét, Katalin bizalmatlanná válik: okkal, mert amikor ismét bekukkant ruhásszekrényébe, azt látja, hogy a szexi fehérneműnek nyoma veszett. Katalin számára nyilvánvaló, hogy a fehérneműt nem neki szánta férje. Katalin hirtelen sejteni kezdi, mi az oka, hogy vonzó férje újabban oly gyakran fordít neki hátat az ágyban: szeretője van! Mikor Katalin a legközelebbi szokásos esti összejövetelükkor a törzsasztalnál beszámol barátnőinek gyanújáról, a várt női szolidaritás helyett furcsa hangulattal kénytelen szembesülni. Lehet, hogy barátnői többet tudnak, mint ő maga? Hogy kiderítse az igazságot, Katalin felfogad egy magánnyomozót és arra kéri, hogy Bálintot vesse alá hűségpróbának. A próba eredménye megdöbbenti Katalint is. De a bajok igazából akkor kezdődnek, amikor Bálintot megtámadják.

sorozat
reality

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. december 9. szombat
2023. december 10. vasárnap

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. december 8. péntek
2023. december 7. csütörtök
2023. december 6. szerda
2023. december 5. kedd
2023. december 4. hétfő
2023. december 3. vasárnap
2023. december 2. szombat

Linkek

Epizód

19. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Szondy Máté
Tudatos változás
21% kedvezmény!3 150 Ft helyett: 2 488 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

0/10
Még nem érkezett szavazat.
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória