Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?
2019. november 13.
szerda13:4514:45-ig

A gyanú árnyékában - 98. rész

Lehet, hogy a fiúnk gyilkos!

Magyar dokureality-sorozat (2012)

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A hétköznaponként látható sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre a gyanú árnyéka rávetül…

Szilvássy Judit mindennapi bevásárlását tölti, mikor a szupermarket újságos polcain, az egyik napilap címoldalán észrevesz egy fotót, a cikkben az szerepel, hogy a fantomképen szereplő fiúnak köze van egy gyilkossághoz. Az állítólagos elkövető egy követ dobott az autópályára, ami betörte egy autó szélvédőjét és a benne ülő fiatalasszony a helyszínen meghalt. Az újságcikk címoldalán szereplő fiú Judit szerint megdöbbentően hasonlít fiára, a 18 éves Mátéra. Amikor szembesíti fiát a dologgal, a vádakat tagadja. Judit aggódik, mert fiúk az utóbbi időben teljesen megváltozott, titkolózóbb lett, elkezdett zülleni és tiszteletlen szüleivel, még az iskolát is kerüli. Ennek ellenére Judit férje, Ferenc eleinte a fia pártját fogja, meg van róla győződve, hogy fia semmi törvénybe ütközőt nem követne el soha. De másként alakulnak a dolgok, Mátét letartóztatják, és perre kerül sor. Az anya küzd az igazságért!

Mikor lesz még "A gyanú árnyékában" a TV-ben?

2019. december 10. kedd

?
13:45 - 14:45 A gyanú árnyékában - 117. rész: Az apám idős korára megkattantMagyar dokureality-sorozat (2012)

?
2019. december 11. szerda

?
01:15 - 02:15 A gyanú árnyékában - 117. rész: Az apám idős korára megkattantMagyar dokureality-sorozat (2012)

?

?
18:00 - 19:00 A gyanú árnyékában - 45. rész: A fiam talán egy kukkoló?Magyar dokureality-sorozat (2013)

Linkek

Epizód

98. rész

Gyártási év

2012

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

6,5
0/10
2 szavazat átlaga: 6,5