Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

16:5517:55-ig1 óra

A gyanú árnyékában - 9. rész

Meg akarják ölni a férjemet

Magyar dokureality-sorozat (2012)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Adél boldog párkapcsolatban él férjével, Bencével és két gyerekükkel. Adél apja, a nyomdatulajdonos Perczel Ferenc együtt dolgozik vejével. Ferenc és Bence közösen vezetik apósa cégét. Ferenc a semmiből építette fel nyomdáját és nagyon büszke arra, hogy az évek alatt családjának semmire nincs gondja. Egy nap azonban Adél észreveszi, hogy férjét a házuk előtt egy férfi fenyegeti, egy baseballütővel. Bence kimagyarázza magát. Majd kiderül, hogy a férje fegyvert tart a lakásban, amin Adél nagyon kiborul. És ami a legfájóbb számára, hogy egyre többet hallja vitatkozni férjét és szeretett apját. Adél mindkét férfitól próbálja kideríteni, hogy mi kettőjük között a probléma, de ők hárítanak és tagadnak. Bence fenyegetései tovább folytatódnak. Idegen és rossz arcú férfiak figyelik meg a házukat és pénzt követlenek Adél férjétől. Kiderül, hogy Bencének több milliós tartozásai vannak, amit Adél nem ért, hisz a nyomdából elég jól élnek. Majd kiderül, hogy Bence Adél apjától vár anyagi segítséget, aki megtagadja azt.

Egy nap azonban hívást kap Adél a rendőrségtől, hogy férjét szándékosan elgázolták és kómában fekszik a kórházban. Adél összeomlik. Biztos összefüggést lát fenyegetések és Bence adósságai között. Fél, hogy férje sosem ébred fel, és nem érti ki és miért tette ezt Bencével.

sorozat
reality

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. december 10. vasárnap
2023. december 11. hétfő

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. december 10. vasárnap
2023. december 9. szombat
2023. december 8. péntek
2023. december 7. csütörtök
2023. december 6. szerda
2023. december 5. kedd
2023. december 4. hétfő
2023. december 3. vasárnap

Linkek

Epizód

9. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Donna B. Wylde
Párbaj
10% kedvezmény!1 830 Ft helyett: 1 647 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

0/10
Még nem érkezett szavazat.
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória