Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

15:4016:40-ig1 óra
5,5

A gyanú árnyékában - 89. rész

Tudni akarom, hogy mit titkol a lányom!

Magyar dokureality-sorozat (2012)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

A gyermekét egyedül nevelő Gizella sokkoló hírt kap telefonon, a munkahelyén. A lányát, a 17 éves Kírát egy parkban egy sérüléssel a fején, eszméletlen állapotban találták meg. Mivel hiányzik a pénztárcája, a rendőrség, rablásra gyanakszik. Kíra nem emlékszik a balesetre, ami az orvos szerint nem csak a megrázkódtatásra, hanem feltehetőleges kábítószer-fogyasztásra is visszavezethető. Ám Gizella hamarosan kételkedni kezd abban, hogy Kírának valóban van-e emlékezet-kiesése, ugyanis állítólag a lánya arra sem emlékszik, mit keresett egyáltalán a parkban, ami meglehetősen messze van a lakhelyüktől. Az aggódó anyuka később megtudja, hogy lánya szakított párjával, ez azért sokkolja, mert azt sem tudta, hogy van neki barátja. Gizella attól fél, hogy Marci, lánya barátja volt a támadó, és Kíra azért játssza meg a részleges amnéziát, mert fél a fiútól. Amikor aztán még Kíra tárcája is előkerül, az megerősíti az anya gyanúját a Kíra ellen kitervelt bosszúról. A tárca hajléktalan megtalálójának tanúvallomása szerint egy idegen nő dobta el a tárcát, és ez további kérdéseket vet fel. Vajon az idegen nő volt az elkövető, és mit akarhatott Kírától?

thriller
bűnügyi

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. június 2. péntek
2023. június 3. szombat
2023. június 4. vasárnap

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. június 1. csütörtök
2023. május 31. szerda
2023. május 30. kedd
2023. május 29. hétfő
2023. május 28. vasárnap
2023. május 27. szombat
2023. május 26. péntek

Linkek

Epizód

89. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Szondy Máté
Tudatos változás
21% kedvezmény!3 150 Ft helyett: 2 488 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

5,5
0/10
4 szavazat átlaga: 5,5
Filmelőzetes: A gyanú árnyékában
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória