Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

17:0018:00-ig1 óra

A gyanú árnyékában - 17. rész

Tűnjenek el az albérlők a házamból!

Magyar dokureality-sorozat (2012)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

A középkorú Béres Vivien férjével, Józseffel és lányukkal, a 9 éves Annával a nagyszülőktől örökölt házban él. Vivien szülei néhány hónappal ezelőtt haltak meg. Azért, hogy a hagyatékkal kapcsolatban felmerült költségeket rendezni tudják, és egyenesbe tudjanak jönni az elmaradt számlákkal, Béreséknek fel kellett újítaniuk a kert végében található kisházat, és ki kellett alakítaniuk egy másik lakást, amit kiadtak albérletbe. Sajnos hamar kiderült, hogy az új bérlők kiválasztásánál nem voltak elég körültekintőek. Kékes Levente és Mónika kezdetektől fogva elmaradtak a lakbér fizetésével. A közös fiúkkal, az 5 éves Pállal és a későbbiekben, Mónika első házasságából született gyermekeivel, a 16 éves Milánnal és a 14 éves Szabinával, tehát 3 gyerekükkel együtt költöztek be az albérletbe. A két kamasz gyerek nagyon flegma, problémás gyerekek, ráadásul a család szerzett három kutyát is, annak dacára, hogy a bérleti szerződés kifejezetten tiltja az állattartást, és ráadásul Vivien allergiás is rájuk. Vivien és József megelégelik a családdal való civakodást és az állandó fizetési felszólítást és ügyvédhez fordulnak. De az igazi problémák csak akkor kezdődnek: Kékesék nem hajlandóak kiköltözni… Nem sokkal később Kékes Leventét holtan találják, és Józsefet azzal gyanúsítják, hogy köze volt a gyilkossághoz…

sorozat
reality

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. december 9. szombat
2023. december 10. vasárnap

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. december 8. péntek
2023. december 7. csütörtök
2023. december 6. szerda
2023. december 5. kedd
2023. december 4. hétfő
2023. december 3. vasárnap
2023. december 2. szombat

Linkek

Epizód

17. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Szúri Nágammá
Levelek Srí Ramana Maharsi ásramjából
17% kedvezmény!2 800 Ft helyett: 2 320 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

0/10
Még nem érkezett szavazat.
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória