Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

13:5514:55-ig1 óra
6,5

A gyanú árnyékában - 50. rész

Valaki erőszakoskodott a lányommal?

Magyar dokureality-sorozat (2012)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A hétköznaponként látható sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Juhászné Szatmári Nóra nagy gondban van. A máskor oly szeretetreméltó lánya, a 17 éves Blanka egy buli után nem jön haza. Mivel Blanka barátnője, Eszter elmondja az édesanyának, hogy Blanka egyáltalán nem is ment el a buliba, hanem helyette beszállt egy idegen autójába, Nóra már a legrosszabbra gondol. Azonban másnap este a lánya váratlanul mégis hazajön. Viszont továbbra is rendkívül szokatlanul viselkedik. Még durvábban összeveszik szigorú apjával, Istvánnal, akivel már addig is problémás volt a viszonya. Az anyjával szemben is dacosan viselkedik, esténként a tiltás ellenére partikba jár, és lóg az iskolából. Nóra biztos benne, hogy többről van szó, mint egyszerű kamaszlázadásról. Nóra a lánya határidőnaplóját átnézve észreveszi, hogy Blankának időpontja volt egy orvosnál, ezért először arra gyanakszik, hogy a lány terhes, és azért viselkedik ilyen őrülten, mert nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel. Aztán az is felmerül, hogy a lányát esetleg megerőszakolták, méghozzá az az idegen, akinek az autójába beszállt. Az édesanya azért gondol erre, mert bármikor faggatja lányát az ismeretlen férfiról, Blanka csökönyösen hallgat. Ezalatt otthon a helyzet egyre rosszabb. István, aki aggódik a család jó híréért, nem akarja tovább tétlenül nézni a lánya gyökeres megváltozását, és Blankát – Nóra tudta nélkül – próbaidőre egy bentlakásos kollégiumba küldi. Ott azonban a kamaszlány nem sokkal később idegösszeroppanást kap. Csak ekkor tudja meg az édesanya Blanka fura viselkedésének valódi okát…

Mikor lesz még "A gyanú árnyékában" a TV-ben?

2021. július 27. kedd

?
13:55 - 14:55 A gyanú árnyékában - 77. rész: Két férfi között őrlődöm!Magyar dokureality-sorozat (2012)

?
18:15 - 19:15 A gyanú árnyékában - 3. évad - 32. részMagyar dokureality-sorozat (2017)
2021. július 28. szerda

?
01:30 - 02:30 A gyanú árnyékában - 77. rész: Két férfi között őrlődöm!Magyar dokureality-sorozat (2012)

?
13:55 - 14:55 A gyanú árnyékában - 78. rész: A halott férj visszatérMagyar dokureality-sorozat (2012)

?
18:15 - 19:15 A gyanú árnyékában - 3. évad - 33. részMagyar dokureality-sorozat (2017)

Linkek

Epizód

50. rész

Gyártási év

2012
Finy Petra
Bodzaszörp
22% kedvezmény!3 490 Ft helyett: 2 722 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

6,5
0/10
2 szavazat átlaga: 6,5
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény