Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

16:4017:35-ig55 perc
5,5

A gyanú árnyékában - 90. rész

Valaki tönkre akarja tenni az életemet!

Magyar dokureality-sorozat (2013)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Evelin, aki óvónőként dolgozik, egy hosszabb kapcsolat után szakított a barátjával. Egyik éjjel egy diszkóban elkábítják party droggal. A háza bejáratában tér magához, úgy, hogy a homlokára írták, hogy „cafka“. Evelin megkönnyebbül, hogy nem lett nemi erőszak áldozata, de a felíratott a homlokáról nem tudja eltűntetni, a lány kétségbeesik, hogy ki akarhat neki ennyire rosszat. A testvére és a barátnője, Tekla segítségével megpróbálja kideríteni, hogy ki lehetett az elkövető. A volt barátjának, Henriknek is és Márknak, akivel a diszkóban flörtölt, egyaránt van alibije. Evelin további fenyegető üzeneteket kap: bedobják az ablakát egy kővel, rajta a „cafka” felirattal és ezt a szót karcolják bele Evelin autójába is. Ez az alaptalan pletyka elterjed és Evelin óvónői állása is veszélybe kerül. Annak ellenére, hogy a fiatal nő egyáltalán nem viselkedik úgy, mint egy cafka és nem jellemző rá, hogy a partnereit váltogassa, Evelin egy hűséges típus. A 28 éves nő a barátnője férjét, Richárdot gyanúsítja, aki korábban szerelmes volt ő belé. Vagy lehet, hogy maga a barátnő, Tekla az, aki zaklatja Evelint, mert attól fél, hogy a barátnője elveszi tőle a férjét és a családját? Evelin tudni akarja, hogy ki a zaklatója és miért akarja tökre tenni az életét.

thriller
bűnügyi

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. június 2. péntek
2023. június 3. szombat
2023. június 4. vasárnap

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. június 1. csütörtök
2023. május 31. szerda
2023. május 30. kedd
2023. május 29. hétfő
2023. május 28. vasárnap
2023. május 27. szombat
2023. május 26. péntek

Linkek

Epizód

90. rész

Gyártási év

2013

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Mary L. Trump
Túl sok és sosem elég
21% kedvezmény!4 475 Ft helyett: 3 535 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

5,5
0/10
4 szavazat átlaga: 5,5
Filmelőzetes: A gyanú árnyékában
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória