Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

14:0015:00-ig1 óra
7

A gyanú árnyékában - 27. rész

Vissza akarom szerezni a gyerekemet!

Magyar dokureality-sorozat (2012)

SkyShowtimeFilm adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

A 20 éves Pinczés Ákos 2 évvel ezelőtt elhagyta terhes barátnőjét, Tündét. Kereket oldott, mert félt ilyen fiatalon az apaságtól. Megszakította a kapcsolatot Tündével és eltűnt. Közben a fiú elkezdett tanulni, legjobb barátjával él együtt egy lakóközösségben és úgy érzi készen áll az apaságra. Két évvel később Ákos felbukkan Tündénél, és úgy dönt, hogy elég érett a gyerekneveléshez, látni akarja a gyerekét és vállalni akarja érte a felelősséget. De időközben Tünde örökbe adta gyermekét. A gyermek nevelőszülőkhöz került. Tündének nincs családja, és miután Ákos elhagyta, a lány teljesen magára maradt. Ákos feltétlen kapcsolatba akar kerülni gyermekével, nem tudja, mitévő legyen. Végül szüleihez fordul segítségért, akikkel elköltözése óta alig beszélt, és akik még arról sem tudnak, hogy Tünde akkoriban gyermeket várt. Apja dühös rá, és kidobja, de édesanyja segít neki, és keres fiának egy ügyvédet. Az ügyvédnél tudja meg Ákos, hogy nincs bejegyezve apaként a gyermek anyakönyvi kivonatába, ezért először egy apasági tesztet kell csináltatnia. Akkor talán megakadályozhatná a még nem teljesen lezárult örökbefogadást. De az idő fogy, míg Ákos egyre kétségbeesett, a gyereket pedig valaki elrabolja a nevelőszülőktől.

thriller
bűnügyi

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. szeptember 29. péntek
2023. szeptember 30. szombat
2023. október 1. vasárnap

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. szeptember 29. péntek
2023. szeptember 28. csütörtök
2023. szeptember 27. szerda
2023. szeptember 26. kedd
2023. szeptember 25. hétfő
2023. szeptember 24. vasárnap
2023. szeptember 23. szombat
2023. szeptember 22. péntek

Linkek

Epizód

27. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7
0/10
3 szavazat átlaga: 7
Filmelőzetes: A gyanú árnyékában
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória