Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

15:0016:00-ig1 óra
7

A gyanú árnyékában - 32. rész

Zaklatják a fiamat!

Magyar dokureality-sorozat (2012)

SkyShowtimeFilm adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Kovács Anna nemrég költözött 15 esztendős fiával, Erikkel Budapest belvárosából Érdre, mert ott él Kovács József, az asszony új férje. A banki alkalmazottként dolgozó férfi 17 esztendős lányát, Szabinát hozta a házasságba, korábbi kapcsolatából. A két gyerek ugyanabba a szakközépiskolába jár. Eriket egy napon gyomorpanaszokkal kórházba szállítják. Kiderül, hogy a betegség pszichoszomatikus eredetű, mert állítólag a tizenéves fiút egyik osztálytársa, Júlia és barátnői durván zaklatják. A fiút azzal is meggyanúsítják, hogy ellopta egyik osztálytársa mp4-es lejátszóját. Az anya számon kéri fiát, de ő mindent tagad. Igazából akkor kezd Anna felfigyelni a dolgokra, amikor Erik egy nap nadrág nélkül megy haza, egy másik alkalommal pedig osztálytársai egy kukába tuszkolják. A család próbálja rávenni Eriket, hogy védje meg magát, de a fiú nem kér a tanácsokból. A zaklatások nem maradnak abba, így nincs más lehetőség a határozott anya harcba indul fiáért: beszél az iskola igazgatójával, az osztályfőnökkel és Júlia szüleivel is, de nem jár sikerrel. Mikor a zaklatás egyre durvább formát ölt, a fiú egyszer csak búcsúlevelet ír és eltűnik…

thriller
bűnügyi

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. szeptember 28. csütörtök
2023. szeptember 29. péntek
2023. szeptember 30. szombat

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. szeptember 28. csütörtök
2023. szeptember 27. szerda
2023. szeptember 26. kedd
2023. szeptember 25. hétfő
2023. szeptember 24. vasárnap
2023. szeptember 23. szombat
2023. szeptember 22. péntek
2023. szeptember 21. csütörtök

Linkek

Epizód

32. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Carlos Ruiz Zafón
Éjféli palota
21% kedvezmény!3 999 Ft helyett: 3 159 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7
0/10
3 szavazat átlaga: 7
Filmelőzetes: A gyanú árnyékában
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória