Menü betöltése...
»TV műsor»Prime»A hegyi doktor újra rendel
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Prime

heti műsornapi műsor
?

12:0013:00-ig1 óra
8,36

A hegyi doktor újra rendel - 5. évad - 12. rész

Elveszett gyermekek

Német dráma sorozat (ismétlés) (2012)

Film adatlapja

A Gruber családot elkerüli a szerencse: Martin megmondja Susannénak és Hansnak, hogy a születendő gyerekük Freeman-Sheldon szindrómában szenved. Súlyos sérülésekkel jön majd a világra, de a terhesség megszakítása ma már lehetetlen. Susanne és Hans elfogadják az elfogadhatatlant, és bejelentkeznek Lenához a műtétre. Martin azonban nem fogadja el a diagnózist, és az öccse ellenkezése ellenére továbbra is keresi a megoldást. Közben Klara is kihívja Martint, mert az egyik tanítványa anyukája elájul, ráadásul már nem is első alkalommal. Az egyedülálló anya kimerültségre panaszkodik, de Martin megállapítja, hogy a fáradtságon túl egy tumor is ront a helyzetén. Műteni kéne, de nincs, aki vigyázna a lányára. Lillit megviselik a felnőttek gondjai, szeretné visszahozni a régi, gondtalan életet.

Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!

Mikor lesz még "A hegyi doktor újra rendel" a TV-ben?

2021. július 29. csütörtök
2021. július 30. péntek

?
12:00 - 13:00 A hegyi doktor újra rendel - 9. évad - 10. rész: Mély fájdalom - 2. részNémet dráma sorozat (ismétlés) (2015)

?
13:00 - 14:00 A hegyi doktor újra rendel - 9. évad - 11. rész: A másik asszony - 1. részNémet dráma sorozat (ismétlés) (2015)

Szereplők

Hans Sigl
Heiko Ruprecht
Monika Baumgartner
Ronja Forcher
Siegfried Rauc

Rendezte

Axel De Roche

Linkek

Évad

5. évad

Epizód

12. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

Der Bergdoktor (aka Mountain Medic): 64. Verlorene Kinder
Szabó Borbála
A János vitéz-kód
22% kedvezmény!3 490 Ft helyett: 2 722 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8,36
0/10
11 szavazat átlaga: 8,36
Filmelőzetes: A hegyi doktor újra rendel
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény