Menü betöltése...
»TV műsor»RTL»A mi kis falunk
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
Füzetbox
Kréta
Ragasztó
Jegyzetfüzet
Etikett
Jegyzettömb
Kalligráfia
Zsírkréta
Grafit
Lyukasztó
Filctoll
Ecset
Spirálfüzet
Golyóstoll
Írószertartó
Tűfilc

RTL

heti műsornapi műsor
?

20:0021:15-ig1 óra 15 perc
8,87

A mi kis falunk - 7. évad - 16. rész

A szabadulószoba

Magyar vígjátéksorozat (2023)

RTL+Film adatlapja

A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy fociedző. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.

A 7. évad

Pajkaszeg lakói az új évadban is mulatságos és izgalmas történetekkel mutatják be életük mindennapjait a kis faluban. Rögtön az első epizódban Szifon és Baki elhatározzák, hogy csocsóasztalt szereznek a kocsmába, a Polgármester hátfájdalmai pedig egyre elviselhetetlenebbé válnak. A folytatásban Laci és Saci kapcsolata ismét tartogat izgalmas meglepetéseket, Kati diétára fogja a Polgármestert és egy titokzatos személy érkezik a faluba, aki több férfit is boldoggá tesz majd. Laci egy szerelmes levelet talál az utcán, amiről azonnal megindulnak a találgatások és végre az is kiderül, hogyan zajlanak a karácsonyi ünnepek Pajkaszegen.

A főszereplők:

Polgármester (Csuja Imre)

,„Ígérem, hogy amíg én leszek a polgármester, az életszínvonalunkat megőrizzük.”

Károly Pajkaszeg polgármestere. Láthatóan nem tagadja meg magától az élet örömeit. Számára a falu az első - rögtön a saját érdekei után. Egy igazi túlélő, aki folyamatosan ügyeskedik. A templom építésére kapott pénzből létrehozott halastónál tölti minden idejét, és a napi ügyeket szereti jobbkezére, Erikára hagyni. Tévedhetetlennek tartja magát, és úgy gondolja, mindig a közt szolgálja. Dörzsölt, rutinos és gyorsan dönt- igaz, nem mindig helyesen. A hirtelen jött ötleteinek megvalósítását rögtön ki is adja feladatként a környezetének: Lacinak, a vele dolgozó unokaöccsének, Stokinak, a falu rendőrének, és Gyurinak a helyi gyerekcsapat edzőjének. Senkitől sem tart, kivéve a nővérét, Katit, a volt tanítónőt, és Tecát a kocsmárosnőt, aki talán még nála is nagyobb hatalommal rendelkezik a faluban. Bár az általa kitűzött célok, és a beígért fejlesztések nem mindig valósulnak meg, de ő az a polgármester, akit a falu megérdemel.

Laci (Bánki Gergely)

,„Látják, mennyivel különb vagyok a politikusoknál? Hazudhatnék is... csak észrevennék.”

Laci, a fiatal álmodozó különleges helyzetben van a faluban - ő az, aki logikusan gondolkozik, és mindig felteszi a kérdéseket, amiket az adott helyzet megkövetel, de soha nem veszik komolyan. Kati, a volt tanárnő egyetlen fia, és a Polgármester unokaöccse. A nagybátyjának dolgozik, és afféle mindenesként segít be a hivatalban, Erika a felettese. Jó szándékú, és segítőkész, de sokszor azzal tenné a legtöbbet, ha nem próbálna segíteni, mert nem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogy szeretné. Reménytelenül szerelmes Tecába, a kocsmárosnőbe. A Polgármester mindenben számíthat rá, ameddig az nem ellenkezik Teca érdekeivel - ilyenkor Laci két tűz közé kerül, és olyan megoldást próbál keresni, amivel mindenki jól jár, de általában pont az ellenkezője történik. Számára fontos a falu sorsa, és emiatt még arra is hajlandó, hogy elinduljon a Polgármester választáson a bálványozott nagybátyja ellen kihívóként.

Teca (Bata Éva)

„,Annak a nőnek óriási hatalom van a kezében! Sört csapol!”

Teca a falu egyik legfontosabb embere - övé a helyi kocsma. Fiatal, és gyönyörű, de kemény és megközelíthetetlen. Egy ideig élt a városban is, de az apjától megörökölte a kocsmát, és végül a faluban maradt. Jó érzékkel vezeti az üzletet, és irányítja annak törzsközönségét - különösen a két elválaszthatatlan közmunkást, Szifont és Bakit. Laci odavan érte, de Teca igyekszik ezt nem észrevenni. A Polgármesterrel örökös versengés folyik kettejük között - míg Teca szeretné, ha a falu fejlődne, és közelebb kerülne a városban tapasztaltakhoz, addig a Polgármester jól megvan ezek nélkül. Az igazi ellenlábasa Erika, a Polgármester jobbkeze, aki féltékeny Tecára minden tekintetben, és attól fél, hogy Teca elcsábíthatja tőle Gyurit. Tecát viszont csak a Pap érdekli, akibe iskoláskoruk óta szerelmes. A kemény üzletasszony álcája mögött igazából romantikus lélek lakozik, aki kitűnik a faluból üzleti érzékével, és az újító gondolataival.

Pap (Schmied Zoltán)

„,Uram, juttass ki ebből a… hátad mögötti kis faluból. Hiszen itt templom sincsen.”

Pajkaszeg kelleténél jóképűbb és sármosabb plébánosa finoman szólva is elégedetlen jelenlegi állomáshelyével – és nem csak azért, mert egy edzőteremmel kell osztoznia a kultúrház előadótermén, ha misét akar tartani. De mivel itt született, kölyökkora óta ismeri a nyája összes tagját (akik, ha mind összegyűlnek, pontosan öten vannak, és a legfiatalabb is elmúlt már 70 éves, ráadásul mind nőnemű) – és az elkóborolt bárányokat is, akik sose teszik be a lábukat a „templomba”. Ők alkotják a falu lakosságának maradék 90 %-át. Mert ez tényleg KIS falu – miként kicsi lakosainak egy főre jutó IQ-ja is. Amit azonban csak kevesen vesznek észre – ám a pap, pechjére, pont köztük van. Úgyhogy bármit megadna, hogy elszabadulhasson innen. Amikor azonban megtehetné ezt, hirtelen rájön, hogy mégiscsak jó neki itt. Ezen mindenki meglepődik – legfőképp ő maga.

Doktor (Reviczky Gábor)

„,A cölibátust kellett volna megszüntetni, nem az inkvizíciót!”

A falu állatorvosa – aki azonban nem válogatja meg ilyen szigorúan a pácienseit. Így ő kezeli az állatok gazdáit is – meg a többieket: konkrétan Pajkaszeg összes választópolgárát. Mert a Doktor minden nyavalyára ismer valami gyógyírt – kivéve a saját szívfájdalmát. Igaz, ezt a fia „okozza”, aki az Istennek sem akarja megajándékozni végre egy unokával, hiába könyörög neki. Hogy a fiú Pajkaszeg plébánosa, a Doktor számára nem tűnik legyőzhetetlen akadálynak. Ezért minden alkalmat megragad, hogy végre boldog nagypapává tegye önmagát – kínosabbnál kínosabb helyzetekbe hozva ezzel egy szem gyermekét. A Doktor mellesleg a falu egyik legkulturáltabb és legműveltebb lakosa - igaz, nem túl erős a mezőny.

Stoki (Szabó Győző)

„,Úgy látom itt elkövetés gyanúja forog fenn... Jogotokban van... befogni a szátokat.”

A falu rendjének fáradhatatlan őrzője. Körzete a település, tempója halálos – lenne, de csak biciklije van. Stoki gyenge szellemi képességeihez elképesztő tenni akarás párosul, ami legtöbbször végzetes kombinációnak bizonyul úgy a maga, mint a környezete számára.

Minden helyzetet meg akar oldani, még abban az esetben is, amikor nincs helyzet. Szuper rendőrnek képzeli magát, és túlbuzgósága ellenére, vagy éppen azért mindenki szereti. Végül is mit nem lehet szeretni egy jóindulatú, segítőkész emberen, akinek mindene a falu biztonsága? Még akkor is, ha Pajkaszeg a világ legbékésebb faluja. Kivéve, amikor nem, de olyankor egy valaki biztosan nem tud segíteni, az pedig nem más, mint Stoki.

Gyuri (Lengyel Tamás)

„,Ne gondolkozz, focizz!!!”

Egy igazi nagymenő, csak kicsiben. Addig ügyeskedik, míg végül mindig jól jár. A helyi gyerek focicsapatnak az edzője, és a falu önjelölt ezermestere, aki bármit meg tudna szerelni, de inkább naphosszat az imádott kocsiját tuningolja. A Polgármester is sokszor bízza meg feladatokkal- ezt általában Lacival együtt nem tudják megoldani. Mindenkivel jóban van, kivéve Stokival, a rendőrrel, aki folyton fülön csípné az örökös gyorshajtásért, ha egy kicsit több esze lenne. Gyuri mindig keresztülviszi a számításait, de Erika lehengerlő lendületével ő sem bír. Egy párt alkotnak, és boldogok együtt: Erika odavan Gyuriért, aki majdnem annyira szereti a lányt, mint a kocsiját. Gyuri még a szomszédba is kocsival jár, és az egyetlen dolog, amitől fél az a házasság, de Erikát ez sem állítja meg.

Szifon (Debreczeny Csaba), Baki (Kerekes József)

A község maguknak való közmunkásai. Minden alkalommal láthatósági mellényt viselnek, és minden alkalommal láthatóan részegek. Elvannak, mint a befőtt, békések, a légynek sem ártanak, igaz, ha akarnának sem tudnának. Elválaszthatatlan cimborák, együtt támasztják a lapátot, vagy a kocsma pultját. Lassan mozognak, de bizonytalanul. Ritkán beszélnek, de annak sincs sok értelme. Mégis kiválóan megértik egymást, úgy is mondhatjuk, hogy lelki társak. Ha probléma adódik, mindig számítani lehet arra, hogy tovább bonyolítják a helyzetet. Ha nem lennének, ki kellene találni őket. De szerencsénkre vannak.

A mi kis falunk hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/amikisfalunk

https://www.facebook.com/amikisfalunk/

https://www.instagram.com/amikisfalunk.official/

A Paphoz kocogás közben egy titokzatos hang szól – de ki üzen neki a föld alól? Sváb nehezen jut ki a saját fészeréből, amiről Bazsónak eszébe jut a nagy üzlet. Kati sorsfordító hírt kap, ami miatt Janónál keres vigaszt.

vígjáték
családi
sorozat
életmód

Mikor lesz még A mi kis falunk a TV-ben?

2024. július 12. péntek

?
18:00 - 18:55 A mi kis falunk - 5. évad - 15. rész: A randevúMagyar vígjátéksorozat (2021)

?
18:55 - 20:00 A mi kis falunk - 5. évad - 16. rész: A szarvasgombaMagyar vígjátéksorozat (2021)

?
20:10 - 21:20 A mi kis falunk - 2. évad - 2. rész: Az autópályaMagyar vígjátéksorozat (2018)
2024. július 15. hétfő

?
18:00 - 18:55 A mi kis falunk - 5. évad - 16. rész: A szarvasgombaMagyar vígjátéksorozat (2021)

?

Mikor volt A mi kis falunk az elmúlt 7 napban?

2024. július 11. csütörtök

?
20:10 - 21:25 A mi kis falunk - 2. évad - 1. rész: A születésnapMagyar vígjátéksorozat (2018)

?
18:55 - 20:00 A mi kis falunk - 5. évad - 15. rész: A randevúMagyar vígjátéksorozat (2021)

?
18:00 - 18:55 A mi kis falunk - 5. évad - 14. rész: A parafenoménMagyar vígjátéksorozat (2021)
2024. július 10. szerda

?
18:55 - 20:00 A mi kis falunk - 5. évad - 14. rész: A parafenoménMagyar vígjátéksorozat (2021)

?
18:00 - 18:55 A mi kis falunk - 5. évad - 13. rész: FalunapMagyar vígjátéksorozat (2021)
2024. július 9. kedd

?
20:10 - 21:20 A mi kis falunk - 7. rész: SzerencsejátékMagyar vígjátéksorozat (2017)

?
18:55 - 20:00 A mi kis falunk - 5. évad - 13. rész: FalunapMagyar vígjátéksorozat (2021)

?
18:00 - 18:55 A mi kis falunk - 5. évad - 12. rész: A listaMagyar vígjátéksorozat (2021)
2024. július 8. hétfő

?
20:10 - 21:20 A mi kis falunk - 6. rész: A látogatásMagyar vígjátéksorozat (2017)

?
18:55 - 20:00 A mi kis falunk - 5. évad - 12. rész: A listaMagyar vígjátéksorozat (2021)
2024. július 5. péntek

?
20:10 - 21:20 A mi kis falunk - 5. rész: StrandMagyar vígjátéksorozat (2017)

?
18:00 - 18:55 A mi kis falunk - 5. évad - 10. rész: A csodaMagyar vígjátéksorozat (2021)

Szereplők

Csuja Imre
Bánki Gergely
Lengyel Tamás
Bata Éva
Schmied Zoltán
Reviczky Gábor
Szabó Győző
Udvaros Dorottya
Debreczeny Csaba
Kerekes József
Rusznák András
Sarkadi-Kiss János
Zsurzs Kati
Peller Anna
Tóth Enikő
Mikecz Estilla
Fehér Tibor
Törőcsik Franciska
Székely B. Miklós
Almási Sándor
Hevér Gábor
Mészáros Tibor
Sodró Eliza
Dióssi Gábor
Bede-Fazekas Annamária
Tímár Éva
Györgyi Anna
Döbrösi Laura
Rába Roland
Lévay Viktória
Ripli Zsuzsanna
Nagy Sándor
Náray Erika
Gáspár Tibor
Bezerédi Zoltán
Horváth Lajos Ottó
Cserna Antal

Rendezte

Kapitány Iván
Lóth Balázs
Madarász Isti
Nagy Viktor Oszkár
Holtai Gábor

Linkek

Évad

7. évad

Epizód

16. rész

Gyártási év

2023

Eredeti cím

A mi kis falunk 7.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8,87
0/10
23 szavazat átlaga: 8,87

Előző műsor

18:55 Fókusz
»
20:00
»

Következő műsor

21:15 Drága örökösök - A visszatérés: A nagy panziópucolás
Filmelőzetes: A mi kis falunk
Oszd meg ezt a TV műsort: A mi kis falunk

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória