Menü betöltése...
»TV műsor»RTL»A Séf meg a többiek
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL

heti műsornapi műsor
?

22:0522:40-ig35 perc
6,33

A Séf meg a többiek - 5. rész

Magyar szitkomsorozat (2022)

RTL+Film adatlapja

A Monet étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten. Ám Győző, az alkoholista és sportfogadás-függő Séf (Schneider Zoltán) szerint biztos, hogy messze földön ez a legjobb étterem. A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású, meleg cukrász és egy orosz mindenes. Az embereit a Séf gyakran idiótának nevezi, de – ahogy egy érzékeny pillanatában ő maga fogalmaz – ezek az ő idiótái, csak ő tud velük igazán bánni, és az ő irányításával világklasszis konyhát visznek.

Ebbe az excentrikus csapatba csöppen bele Milán (Jéger Zsombor) zöldfülű szakácsként, és bár a Séf elsőre nem örül neki, de a szárnyai alá veszi, és maga nyers és rapszodikus módján megpróbál a pimasz és éretlen Milánból szakácsot és embert faragni. Viki (Dobos Evelin), az étterem csinos ügyvezető menedzsere egyéjszakás kalandba bonyolódik Milánnal épp azelőtt, hogy a srác az étteremben munkára jelentkezik. Viki rögeszmésen próbálja különválasztani a munkát és a magánéletet, Milán erre viszont nincs tekintettel, és ez rengeteg félreértést és konfliktust szül kettejük között.

Noha a Séf úgy érzi, már megvoltak a teltházas arénakoncertjei, azért ha valaki vagy valami megpiszkálja a hiúságát, akkor hirtelen fontos lesz neki, hogy bebizonyítsa: még mindig ő a legnagyobb. Amikor pedig a szomszédban új étterem nyílik, Győző emberére talál Júliában (Kakasy Dóra), a konkurens hely séfjében és kettőjük között ádáz versengés indul.

A főszereplők:

Báron Győző – A Séf (Schneider Zoltán)

A Monet virtuóz séfje. Temperamentumos, aki tornádóként képes pusztítani, de a marcona külső érző szívet takar. Bár már megvoltak a teltházas arénakoncertjei és nem akar még magasabb csúcsokat ostromolni, ha valaki vagy valami megpiszkálja a hiúságát, akkor hirtelen fontos lesz neki, hogy bebizonyítsa: még mindig ő a legnagyobb. A főzésen túl két szenvedélye van: az ital és a sportfogadás. Fanatikus Fradi drukker, sportfogadásait a csapat meccseire teszi, de egyébként bármilyen szerencsejátékban benne van, emiatt rengeteg az adóssága is.

Ladányi Milán (Jéger Zsombor)

Milán gyerekkorától fogva arra vágyott, hogy szakács legyen. Pocsék tanuló volt, de nem az értelmi képességeivel volt baj, hanem a hozzáállásával. Mikor hoztak egy új rendelkezést, hogy a seregben eltöltött egy évért plusz hatvan felvételi pont jár, esélye nyílt a továbbtanulásra. A tápiószecsői laktanya menzáján egész jól elkísérletezgetett a kajákkal, és itt érte az a szerencse, hogy felfedezte Döme, az étteremtulajdonos.

Szederkényi Viktória (Dobos Evelin)

Viki az étterem üzletvezetője. Precíz, ambiciózus, vonzó nő, aki első pillantásra lehengerlően magabiztos, de legbelül bizonytalan és sebezhető, a párkapcsolataiban rendre alárendelt szerepbe kerül. Merev és céltudatos, aki be akarja bizonyítani, hogy jó a szakmájában, és ugyanilyen mereven és céltudatosan próbálja kezelni a magánéletét is.

Árvai Krisztián (Farkas Ádám)

Krisz a Monet jóképű bárpultosa. Jóindulatú és naiv, aki megmaradt egy nagy, tiszta szívű kölyöknek és a bár a külseje hódításra predesztinálná, félszeg udvarlási kísérletei általában kudarcba fulladnak.

Bene Natália (Kiss Anna Laura)

Nati alacsony, törékeny pincérlány. Kedves és mélyen együttérző – az állatokkal, sőt még a növényekkel is. Aktivistaként különféle zöld megmozdulásokon vesz részt. Magában sokat őrlődik, hogy egy olyan helyen dolgozik, ahol hús és hal van az étlapon, de a legjobban itt fizetik meg és a keresete jelentős részét így a tigrisek és orángutánok megmentésén fáradozó alapítványoknak tudja átutalni. A nagy szerelmet keresi.

Nagy Alexandra (Bogdányi Titanilla)

Szandra vonzó, határozott pincérnő. A főnökéhez, Vikihez hasonlóan ő is vastag páncélt növesztett a nyomulós férfi vendégekkel szemben. Persze a kevésbé ijedősök így is próbálkoznak, de Szandráról rendre lepattan mindenki.

Milán kihívja egy szakácsversenyre a konyha halspecialistáját, Ferit. Mivel halat kell sütni, Milánnak esélye sincs, de a Séf titokban segít neki – miután Milánra fogadott a versenyben, és be akarja zsebelni a pénznyereményt.

vígjáték
családi
sorozat

Mikor lesz még A Séf meg a többiek a TV-ben?

2023. szeptember 30. szombat

?
22:30 - 23:05 A Séf meg a többiek - 17. részMagyar szitkomsorozat (2022)

?
23:05 - 23:35 A Séf meg a többiek - 18. részMagyar szitkomsorozat (2022)

?
23:35 - 00:15 A Séf meg a többiek - 19. részMagyar szitkomsorozat (2022)
2023. október 1. vasárnap

Mikor volt A Séf meg a többiek az elmúlt 7 napban?

2023. szeptember 24. vasárnap

?
00:50 - 01:30 A Séf meg a többiek - 16. részMagyar szitkomsorozat (2022)

?
00:05 - 00:50 A Séf meg a többiek - 15. részMagyar szitkomsorozat (2022)
2023. szeptember 23. szombat

?
23:35 - 00:05 A Séf meg a többiek - 14. részMagyar szitkomsorozat (2022)

?
23:00 - 23:35 A Séf meg a többiek - 13. részMagyar szitkomsorozat (2022)

Szereplők

Schneider Zoltán
Jéger Zsombor
Dobos Evelin
Farkas Ádám
Kiss Anna Laura
Bogdányi Titanilla
Mészáros Máté
Csonka András
Juhász István
Pavletits Béla
Borsi-Balogh Máté
Balázsfi Alexandra
Fehér László
Ka

Rendezte

Spáh Dávid

Linkek

Évad

1. évad

Epizód

5. rész

Gyártási év

2022

Eredeti cím

A Séf meg a többiek 1.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

6,33
0/10
3 szavazat átlaga: 6,33
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória