Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»A tanár
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub

heti műsornapi műsor
?

20:0021:00-ig1 óra

A tanár - 3. évad - 2. rész

Magyar filmsorozat (2020)

Film adatlapja

A főbb karakterek

Vasvári Szilárd (Nagy Ervin)

A fizika-kémia-és testnevelés tanár, aki egy nagy gyerek - ezért is érti meg a diákokat mindenkinél jobban. Sok tekintetben felelőtlen és vakmerő, de diákjaira mindig odafigyel, terelgeti őket, megoldja a gondjaikat. Saját családja nincs, mert számára az iskolai közösség jelenti a családot. Fél elköteleződni, de új kolléganője felkelti az érdeklődését.

Kovács Lilla (Trokán Nóra)

Az iskola új igazgatóhelyettese. Eszes, karakán, vonzó nő. Elvált, nincs gyereke. Valaha rég a főiskola alatt együtt élt Szilárddal. Nagy szerelem volt az övék, de az élet elsodorta őket egymástól. Most esélyt kapnak az újrakezdésre. Vajon sikerülni fog?

Rácz igazgató (Anger Zsolt)

A komoly és szabályokat szigorúan betartani próbáló iskolaigazgató. Mindig nagyon határozottnak és szigorúnak tűnik, de emellett jó szíve van. Gyakran keveredik konfliktusba Szilárddal, ugyanakkor barátok, és ha probléma adódik, együtt próbálják megoldani.

Barbara (Liptai Claudia)

Az új matektanárnő, Lilla barátnője. Jókedélyű, rámenős típus, el is csavarja a ,,mama pici fia, Szeverin fejét. Ami a szívén, az a száján; ez sokszor bajba sodorja.

Szeverin (Elek Ferenc)

Pletykás és lusta, ő Ritter nagy cimborája. Igazi komikus karakter. Tanár, de a tanítás nem az erőssége. Amikor csak lehet, igyekszik megúszni, hogy dolgozzon.

Új évaddal folytatódik az RTL Klub saját gyártású sorozata, amely egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjaiba enged bepillantást.

A különálló részek olyan közéleti, társadalmi kérdéseket feszegetnek, mint például az örökbefogadás, identitás keresés vagy például a tinédzserek rivalizálása.

A sorozat főszerepeiben ismert színészek láthatók. Nagy Ervin fizika-kémia- és testnevelés tanárt, Anger Zsolt iskolaigazgatót, Trokán Nóra Szilárd hajdani nagy szerelmét alakítja.

A 3. évad

Visszatér a képernyőre a kissé renitens, de diákjaiért minden áldozatra képes Vasvári Szilárd (Nagy Ervin). Ismét színre lép az igazgatóhelyettes Kovács Lilla (Trokán Nóra), akivel Szilárd szeretné komolyabbra fűzni a kapcsolatát. Rögtön az első epizódban érkezik az új matektanárnő, Barbara (Liptai Claudia), akiről kiderül, hogy elcsavarta Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) fejét. Mellettük pedig az iskolaigazgató Rácz Ernő (Anger Zsolt) is ismét nagy szerepet kap az iskola és Szilárd életének egyengetésében.

A Tanár minden szombat este 8-kor - premier résszel - az RTL Klub műsorán!

Hanna a legbeképzeltebb lány a suliban; influenszernek képzeli magát. Márkás cuccait, költekező életmódját mások pénzéből finanszírozza. Szilárd és Lilla elhatározza, hogy megleckéztetik, és elküldik dolgozni egy gyorsétterembe. Hanna itt igaz barátra lel lenézett osztálytársa, Niki személyében. Vajon elég ez a barátság ahhoz, hogy Hannát a jó útra térítse? Vagy aki megjátszós, az örökre megjátszós marad?

Mikor lesz még "A tanár" a TV-ben?

2021. január 30. szombat

?
20:00 - 20:55 A tanár - 3. évad - 4. részMagyar filmsorozat (2021)
2021. február 6. szombat

?
20:00 - 21:05 A tanár - 3. évad - 5. részMagyar filmsorozat (2021)

Szereplők

Nagy Ervin
Trokán Nóra
Anger Zsolt
Liptai Claudia
Elek Ferenc

Rendezte

Kovács Dániel Richárd
Anger Zsolt
Dömötör Tamás
Herz Péter

Linkek

Évad

3. évad

Epizód

2. rész

Gyártási év

2020

Eredeti cím

A tanár 3. - The Teacher 3

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8,92
0/10
12 szavazat átlaga: 8,92
Filmelőzetes: A tanár
[Hibabejelentés]
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény