Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Gold»Anikó Show
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Gold

heti műsornapi műsor
?

16:0017:00-ig1 óra
5

Anikó Show - 2. évad - 47. rész

Ha nem változol, én jobbra, te balra!

Talkshow (2018)

Megtekintés: RTL Most!Film adatlapja

Nádai Anikó önálló talkshow-műsora, az Anikó Show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából.

Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem.

A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül.

Anikó Show mindennap az RTL Gold műsorán.

Arnold (21) érkezik a stúdióba, aki apjával szeretné megjavítani kapcsolatát. Elmondja, hogy amióta a szülei elváltak, apja csak akkor hívta, ha anyja felől érdeklődött. Három éve egyáltalán nem is találkoztak, akkor is csak azért, mert összefutottak véletlenül a villamoson. Amikor az apa, Gábor (48) megérkezik, a fiú egyből sírásban tör ki…

Joe (35) feleségét szeretné lebeszélni a válásról! A kommunikatív, bohókás Joe-n látszik, hogy fülig szerelmes és bármit megtenne feleségéért, Nikiért (34). Elmondja, hogy élete kicsit megborult és az italhoz nyúlt, de szerinte nem vált függővé, viszont belátja, hogy amikor ivott, nem mindig viselkedett jól. A férfi szinte kétségbeesetten próbálkozik, hogy elkerülje a válást, tudja, hogy ez az utolsó lehetősége.

Katika jön a stúdióba, aki annak ellenére, hogy 60 éves, tele van energiával. Vicces, karakteres fiatalos, aki büszkén meséli, hogy megismerkedett az interneten a jelenlegi kedvesével. Állítása szerint nem megy simán minden, mert a férfi betegesen féltékeny, de mégsem figyel rá oda eléggé. Olcsó virágot vesz neki, mániákus hazudozó, legutóbb még gyroszozni sem vitte el, ráadásul egy céges bulin megfogdosta a kolléganője fenekét… Kati mindezekkel szembesíti a párját, és hogy mi lesz a kapcsolatukkal, az az adásból kiderül.

Egy 29 éves fiatal nő, Szabina érkezik, aki szeretné, ha édesanyja végre igazi szülő és nagymama lenne. Elmondja, hogy a nő jelenlegi párja, akivel 7 éve vannak együtt, lehúzza, és emellett egy agresszív, iszákos ember. Egyetlen célja van, hogy édesanyját lebeszélje Imréről. Tünde (50) védi is a párját, meg nem is, de képtelen dönteni, utána viszont a stúdióba érkezik Imre (58) is…

Kategória

showműsor

Linkek

Évad

2. évad

Epizód

47. rész

Gyártási év

2018

Eredeti cím

Anikó Show 2.
Tisza Kata
Kékre szeretni
22% kedvezmény!3 990 Ft helyett: 3 112 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

5
0/10
5 szavazat átlaga: 5
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény