Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Apatigris
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub

heti műsornapi műsor
?

21:0022:10-ig1 óra 10 perc
9,5

Apatigris - 2. évad - 1. rész

Magyar vígjátéksorozat (2021)

Megtekintés: RTL Most!Film adatlapja

A főbb karakterek

Labanc Péter (Scherer Péter)

Jószívű, jó humorú úszómester, aki egyedül nevelte fel három lányát. Most, hogy az utolsó madárka is kirepül a családi fészekből, hősünk elhatározza, hogy valóra vált mindent, ami az elmúlt húsz évben kihagyott. Először is keres egy normális társat.

Labanc Vivi (Rujder Vivien)

Péter legnagyobb lánya. Komoly, dolgozó nő, aki felnőtt, felelősségteljes társra vágyik. A családban távollévő anyja helyére kellett lépnie, ezért anyáskodik két húga felett. Előszeretettel szól bele mások életébe. Van benne mártírkodásra való hajlam. Anya szeretne lenni.

Labanc Laura (Schmidt Sára)

Péter középső lánya. Könnyen kezelhető, kompromisszumkész alkat. Ugyanakkor a három lány közül a legromantikusabb. Jogi egyetemre jár, de szíve mélyén színésznő szeretne lenni; van is hozzá tehetsége. Vonzódik a kalandokhoz és a művészetekhez.

Labanc Szandra (Michl Juli)

Péter legkisebb lánya, akit évekig az anyja nevelt. Egy igazi Lolita. Cinikus életszemlélet, vitriolos beszólások. Nehezen jön ki két nővérével és úgy alapból a világgal.

Gábor (Medveczky Balázs)

Világutazó kalandor, akinek tényleg színház az egész világ. Javíthatatlan romantikus, akinek azt sem szabad elhinni, amit kérdez.

Kornél (Simon Kornél)

Laza, jó humorú tűzoltó, aki egy szép napon gondolt egyet, és nyitott egy kávézót...

Glória (Ónodi Eszter)

A második évadban új szereplőként csatlakozik az Apatigris neves színészgárdájához Ónodi Eszter. A Jászai Mari-díjas színésznő Péter (Scherer Péter) kolléganőjét, Glóriát alakítja, akinek a sok csalódás után még mindig társat kereső újdonsült nagypapa csapja a szelet.

Artúr (Árpa Attila)

Péter szomszédja. Ügyvéd, playboy. Mottója: ,,félévente új nő, új kocsi.” Barátnőjét, Kittit ugyanúgy tárgyként kezeli, mint a vásárolt szép dolgokat.

Professzor (Haumann Péter)

Péter bizalmasa, legjobb barátja. Nyugdíjas professzor, aki abban a lakóparkban lakik, ahol Péter dolgozik. Van egy lánya, Kriszta, akit előszeretettel ajánl Péter figyelmébe.

Katalin (Für Anikó)

Péter exneje. Telefonfüggő, munkamániás. Három gyereket szült, a legkisebbel már Péter maradt otthon gyesen. Katalin karrierje repülőstartot vett, cégvezető lett, aztán régiós főnök egy multinál. Végül kapott egy álláslehetőséget, amit nem tudott visszautasítani, és Brüsszelbe költözött.

A történet egy édesapa mozgalmas életébe enged bepillantást, a közönségkedvenc Scherer Péterrel a főszerepben.

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és ,,az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

A 2. évad

Még több nevetés, még több szerelem, még vadabb tigris… Az Apatigris fergeteges második évadában sok-sok humoros és drámai pillanattal várja a nagyközönséget Péter, a jószívű úszómester és három nagylánya: Vivien, Laura és Szandra.

Nagypapa, merthogy Laurának (Schmidt Sára) és Gábornak (Medveczky Balázs) időközben kislánya született. A két javíthatatlan romantikus a fiatal családosok gondjaival küzd és bármilyen hétköznapiak is ezek a problémák, mégis azzal fenyegetnek, hogy maguk alá temetik a szépen induló házasságot. És hogy ez ne legyen elég, Katalin (Für Anikó), Péter külföldön élő exfelesége is bejelenti: hazaköltözik Budapestre, hogy az unokája közelében lehessen.

A legkisebb lány, Szandi (Michl Juli) szakított kamasz szerelmével és most új – lehetőleg tehetős – párt keres magának. Terveit azonban keresztülhúzza a középkorú ügyvéd, Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba.

A legidősebb Labanc lány, Vivi (Rujder Vivien) pedig arra vár, hogy párja, Kornél (Simon Kornél) végre megkérje a kezét. Úgy tűnik, hiába. Legszebb éveit pazarolja egy férfira, aki képtelen elköteleződni.

A teljes egészében saját fejlesztésű vígjátéksorozat, az Apatigris 2. évada - premier résszel - az RTL Klub műsorán!

Azóta, hogy utoljára találkoztunk vele, az Apatigrisből nagypapa lett, és a háza újra megtelt a lányaival, az unokájával és természetesen vadonatúj konfliktusokkal. Az amúgy sem csendes mederben folydogáló hétköznapokat még jobban felkavarja a volt felesége, Katalin felbukkanása. Hogy a lányai életét megkönnyítse, Péter nehéz szívvel a ház eladása mellett dönt. Szandra pedig talán élete legrosszabb randijára megy.

🕓 Az Apatigris kezdéséig még 1 nap 1 óra 16 perc van hátra.

Mikor lesz még az "Apatigris" a TV-ben?

2021. június 15. kedd

?
13:35 - 14:45 Apatigris - 2. évad - 1. részMagyar vígjátéksorozat (2021)

?
21:00 - 22:10 Apatigris - 2. évad - 2. részMagyar vígjátéksorozat (2021)
2021. június 16. szerda

?
13:35 - 14:45 Apatigris - 2. évad - 2. részMagyar vígjátéksorozat (2021)

?
21:00 - 22:10 Apatigris - 2. évad - 3. részMagyar vígjátéksorozat (2021)
2021. június 17. csütörtök

?
13:35 - 14:45 Apatigris - 2. évad - 3. részMagyar vígjátéksorozat (2021)

Szereplők

Scherer Péter
Rujder Vivien
Schmidt Sára
Michl Juli
Medveczky Balázs
Simon Kornél
Ónodi Eszter
Haumann Péter
Für Anikó
Árpa Attila

Rendezte

Kovács István

Kategória

vígjáték

Linkek

Évad

2. évad

Epizód

1. rész

Gyártási év

2021

Eredeti cím

Apatigris 2.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

9,5
0/10
4 szavazat átlaga: 9,5

Előző műsor

19:55 A mi kis falunk: A születésnap
»
21:00
»

Következő műsor

22:10 A Csontember: Bevezető rész
Oszd meg ezt a TV műsort: Apatigris

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény