Menü betöltése...
»TV műsor»Cool»Döglött akták
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Cool

heti műsornapi műsor
?

00:0001:00-ig1 óra

Döglött akták - 7. évad - 3. rész

Az intézeti kölyök esete

Amerikai krimisorozat (2009)

Lilly Rush (Kathryn Morris) a philadelphiai gyilkossági csoport Döglött akták osztályát vezeti. A részleg olyan régi, akár több éves, elfelejtett ügyekkel foglalkozik, melyeket a nyomozás ideje alatt nem tudtak megoldani, ezért lezártak. Lilly korábban jó megérzéseit és éles eszét folyamatban lévő gyilkossági ügyek elkövetőinek felkutatásában és kihallgatásában vettette be. Most azonban olyan tanúk meghallgatását végzi, akiknek az élete időközben teljesen megváltozott az eset óta. Lilly Rush igazi megszállott detektív, aki a modern tudományt és technikát hívja segítségül, hogy új nyomokat felfedezve megoldjon korábban megoldhatatlannak hitt ügyeket. Lilly felkészült munkája következményeire, arra, hogy régi sebeket téphet fel, illetve hogy gyanúsítottjai újabb bűntényeket követtek el. Ha Lilly egy ügy kapcsán zsákutcába fut, tanácsot kér nagyra tisztelt mentorától, John Stillman (John Finn) főhadnagytól. Csapata tagjai között van Scotty Valens (Danny Pino) detektív, Rush megbízható és erős akaratú partnere, Will Jeffries (Thom Barry) nyomozó, aki régóta szolgál a testületnél, ezért fontos láncszem a múlthoz, és Nick Vera (Jeremy Ratchford) detektív, a kitartó zsaru, aki az esetek többségében határozottságával és rámenősségével szerez meg értékes vallomásokat.

A 7. évad

Lilly Rusht sokan fenyegették már meg, Moe Kitchener azonban valóban veszélyes. Mikor a sorozatgyilkost óvadék ellenében szabadlábra helyezik, és nyolc hónappal későbbre tűzik ki a tárgyalást, egyértelművé válik, hogy a férfi megússza. Lilly élete is veszélybe kerül, ezért határozott lépésre szánja el magát, és nem hagyja magát megfélemlíteni.

A csapat újra megnyit egy 2004-es ügyet, melynek során balesetnek könyveltek el egy kiskorú magán nevelőintézetben történt halálát. Az eset személyesen érinti Valens nyomozót, mert megígérte a kölyöknek, hogy segít neki kikerülni az intézetből. A rendőrfőnök leállítja a nyomozást, amit rendkívül különösnek vél Stillman hadnagy.

Mikor lesz még a "Döglött akták" a TV-ben?

2020. szeptember 19. szombat

?
22:00 - 23:00 Döglött akták - 2. évad - 9. rész: A vadászAmerikai krimisorozat (2004)
2020. szeptember 20. vasárnap

?
02:00 - 03:00 Döglött akták - 2. évad - 9. rész: A vadászAmerikai krimisorozat (2004)
2020. szeptember 21. hétfő

?
00:00 - 01:00 Döglött akták - 6. évad - 2. rész: Nehéz hivatásAmerikai krimisorozat (2008)

Szereplők

Kathryn Morris
Danny Pino
John Finn
Thom Barry
Jeremy Ratchford
Tracie Thoms
Bobby Cannavale

Kategóriák

krimi
dráma
thriller
misztikus
bűnügyi

Linkek

Évad

7. évad

Epizód

3. rész

Gyártási év

2009

Eredeti cím

Cold Case 7
Dr. Joe Dispenza
Válj természetfelettivé!
22% kedvezmény!4 990 Ft helyett: 3 892 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,33
0/10
6 szavazat átlaga: 4,33
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény