Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Drága örökösök
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub

heti műsornapi műsor
?

12:5514:05-ig1 óra 10 perc

Drága örökösök - 4. évad - 20. rész

Rockpárbaj

Magyar filmsorozat (2020)

A Drága örökösök saját fejlesztésű, új napi sorozat, amely olyan család életébe enged bepillantást, akikkel egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ.

A falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőtt korú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a budapesti rokonok egy teljes éven át 12 óránál tovább nem hagyhatják el a kis falut. Aki ezt megszegi, az kiesik az örökségből, ha pedig egyikőjüknek sem sikerül teljesíteni a feltételeket, úgy a hatalmas vagyon a falusiakra száll.

Drága örökösök - minden hétköznap este premier résszel - az RTL Klub műsorán!

A 4. évad

Kálmán bácsi visszatért Ökörapátiba..., de vajon felfedi magát a család és a falu lakói előtt? Az új évadban folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább kavarják a szálakat az örökség körül, miközben egyre közelebb kerülnek a feltételként kiszabott egy év végéhez. Az akciódúsnak ígérkező negyedik évad során új, eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek majd ki Kálmán bácsi múltjáról, Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozásait, és a család ellenségei is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz, ami az egész környéket felbolygatja. De nem csak a Szappanos örökösök számára várnak izgalmas kalandok: Renátóék nagy utazásra mennek, Olga új szövetségesekre talál, Józsi es Attila életet gyökerestül megváltoztatja a hazatérő Ibolya. Mónika és Nándi kapcsolata új szintre helyeződik, Tomika tovább kergeti a szerelmet míg Kristóf és Panna elszakadása újabb nehézségekbe ütközik. Természetesen Ökörapáti kedvenc lakói is újabb és újabb vicces helyzetekbe, kalandokba keverednek, Subicz küzd a polgármesterség megtartásáért, Mihály azonban végre a sarkára áll és bebizonyítja, ki is az Erdész a határon. A Dani, Lali, Stefi és Kata szerelmi négyszög is tartogat meglepetéseket.

Ibolya tárgyalásán végre kiderülhet, ki a valódi bűnös. Subicz rockpárbajra készül a kocsmában, szerencsére az Ökörapátiak nem hagyják egyedül. Mindeközben ismét felbukkan a faluban a Szarajevói szűz, de vajon ki lesz az a szemfüles, aki megszerzi magának?

Mikor lesz még a "Drága örökösök" a TV-ben?

2020. november 2. hétfő

?
20:00 - 21:05 Drága örökösök - 4. évad - 30. rész: Tiltakozom!Magyar filmsorozat (2020)
2020. november 3. kedd

?
13:15 - 14:30 Drága örökösök - 4. évad - 30. rész: Tiltakozom!Magyar filmsorozat (2020)
2020. november 4. szerda

Szereplők

Koltai Róbert
Lengyel Ferenc
Járó Zsuzsa
Kovács Lehel
Horváth Sisa Anna
Mohai Tamás
Bede-fazekas Szabolcs
Hajdu Steve
Molnár Gusztáv
Fekete Linda
Haagen Imre
Németh Kristóf

Rendezte

Hámori Barbara
Másik Szőke András
Szabó Szonja
Politzer Péter

Kategória

vígjáték

Linkek

Évad

4. évad

Epizód

20. rész

Gyártási év

2020

Eredeti cím

Drága örökösök 4.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

9,22
0/10
9 szavazat átlaga: 9,22
Filmelőzetes: Drága örökösök
[Hibabejelentés]
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény