Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?
2019. július 16.
kedd21:3022:45-ig

Éjjel-Nappal Budapest - 1559. rész

Magyar filmsorozat (2019)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Flóra reggel megint kénytelen elviselni Szofi felé irányuló gyűlöletét. Ezért dühösen megpróbálja megértetni vele, hogy Szofi nem csak egy ártatlan áldozat – ő is tehet arról, hogy tönkrement a házassága Tamással. Flóra reménykedve már azt gondolja, hogy végre sikerülne beszélnie Szofival, ha Kinga nem lenne ott, így Tamással Joe-hoz fordulnak segítségért, hogy nem tudna-e beszélni Szofival. De Joe semmivel nem tudja őket biztatni. Flóra igyekezve erősnek mutatni magát elmegy a fodrászatba, ahol ma egy menyasszonyt kell kicsinosítania. Flóra gyanútlan beszélgetése a menyasszonnyal annyira felidegesíti Szofit, hogy lejáratja Flórát a vendég előtt. A megsértett Flóra később ellenlépésre szánja el magát.

Bencéhez délelőtt Dia jön be a tetováló szalonba, és nagyon hálás neki, hogy megvédte tegnap, és randira hívja, amit a fiú örömmel elfogad. Vanda kihallgatja a beszélgetésüket, és dühösen Krisztián előtt nekitámad a fiúnak. Bence kiáll magáért, és lepattintja Vandát, amikor később békülni akar és moziba hívja Bencét. Az uszodában Dia és Bence felhőtlenül jól szórakoznak, és Dia azt mondja, hogy próbálják meg újra.

Joe kiborul, amikor egy fiatal, vonzó női vendég lepattintja őt a DJ Sportfitneszben. Amikor a lány autója nem indul be és Joe a lány segítségére siet, ezért egy randevúval mond köszönetet Joe-nak. De este a Bécy klubban Joe rájön, hogy ez az egész cirkusz a randevúzással már csak feszültté teszi őt és idegesíti is. Amikor már el akarna menni, a lány flörtölve közli Joe-val, hogy szeretne felmenni Joe-hoz. De Joe reménye egy könnyed szexre elillan, amikor dominaként kezd el viselkedni.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2019. december 10. kedd

?
15:50 - 17:00 Éjjel-Nappal Budapest - 1663. részMagyar filmsorozat (2019)

?
19:00 - 20:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1664. részMagyar filmsorozat (2019)

?
22:30 - 23:40 Éjjel-Nappal Budapest - 1664. részMagyar filmsorozat (2019)
2019. december 11. szerda

?
15:50 - 17:00 Éjjel-Nappal Budapest - 1664. részMagyar filmsorozat (2019)

?
19:00 - 20:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1665. részMagyar filmsorozat (2019)

Linkek

Epizód

1559. rész

Gyártási év

2019

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67