Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?

23:3000:45-ig

Éjjel-Nappal Budapest - 1600. rész

Magyar filmsorozat (2019)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Bécy nagyon magányos, ami miatt tombol a klubban, Bori elhatározza, hogy cselekszik, Rocky kutya az örök Jolly Jocker, ezért felhívja Lenke nagyit, hogy jöjjön fel. Lenke nagyi meg is érkezik, de egyedül. Mikor kiderül, hogy Rocky kutya eltávozott és Lenke nagyi emiatt jött volna magától is, nem tudják, hogy ezt most hogy mondják el Bécynek.

André egyre rosszabb hangulatban van, mióta szétmentek Orsival, de ezt leplezve André megpróbál laza maradni, és nem tudomást venni a szemrehányásokról, miszerint ő tehet róla, hogy Orsi elköltözött. De André a lelke mélyén önmagát hibáztatja, és azt akarja, hogy Orsi visszaköltözzön a Bécy házba. Roland hiába győzködi, hogy próbálja lezárni az Orsi-sztorit, de André úgy érzi, képtelen rá. Később André tök részegen mindenki előtt megalázkodik Orsi előtt a kávézóban. Mindenért bocsánatot kér Orsitól, sajnálja, amit tett, és könyörög neki, hogy jöjjön vissza hozzá, mert még mindig szereti őt!

Reggel Szilvi elmondja az aggódó anyjának, hogy Gyula megütötte őt, és Angéla elhagyta a barátját, de Szilvi sem tudja, hol van most Angéla. Szilvi elhatározza, hogy kideríti Angéla címét. Gábor kénytelen elkísérni a lányt. De előtte még Gábor elzavarja Gyulát, aki Zsófiánál keresi Angélát. A családsegítőnél Szandra, Szilvi ülősztrájkja ellenére sem árulja el a címet. Mikor a véletlen Szilvi kezére játssza Szandra irodai kulcscsomóját, Gábor ellenkezésének dacára Szilvi titokban megszerzi a húga tartózkodási helyének a címét.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. február 26. szerda

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1715. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1716. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. február 27. csütörtök

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1716. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1717. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. február 28. péntek

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1717. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1600. rész

Gyártási év

2019
Keleti nyugalom - Marigold Hotel Blu-ray8% kedvezmény!7 790 Ft helyett: 7 190 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67
Műsorfigyelő