Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

19:0020:15-ig1 óra 15 perc

Éjjel-Nappal Budapest - 1659. rész

Magyar filmsorozat (2019)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Gábor reggel elmeséli Evelinnek, hogy csókolóztak Dzsenivel, és a lány meggyőzi, hogy adjon még egy esélyt a dolognak. Gábor és Dzseni találkoznak is Ákosék albérletében, és Gábor élvezi, hogy Dzseni ennyire vonzódik hozzá. De amikor Kata szobájában kötnek ki, és Norbi váratlanul hazajön, Dzseni igyekszik elrejteni előle Gábort. Gábor rájön, hogy egy tinédzserrel készül együtt lenni, és hogy Dzseni még soha nem volt férfival. Gábor véget vet a kapcsolatuknak, mielőtt még elkezdődött volna.

Tamás nagyon stresszes: a Retró fesztivál szervezése minden energiáját leköti. Flóra viszont úgy érzi, elhanyagolja őt és a gyermekvállalással kapcsolatos terveiket. Csúnyán összevesznek és Tamás nagyon zaklatott. Kétségbeesetten Szofinak panaszolja el a problémáit, akinek sikerül felbátorítania.

Bori reggel megtudja, hogy a Ligetben leépítések várhatóak, és kétségbeesetten próbálja megakadályozni, hogy a kollégái és barátai elveszítsék az állásukat. Bécy azonban le akarja rázni magáról a felelősséget, és azt a látszatot kelti, hogy valójában Bori miatt készülnek elbocsátásokra. A munkatársak Bori ellen fordulnak és ő kiborul.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. szeptember 23. szerda

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1860. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1861. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. szeptember 24. csütörtök

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1861. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1862. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. szeptember 25. péntek

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1862. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1659. rész

Gyártási év

2019

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,14
0/10
7 szavazat átlaga: 4,14
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény