Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

19:0020:15-ig1 óra 15 perc

Éjjel-Nappal Budapest - 1664. rész

Magyar filmsorozat (2019)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Dávid Bori vádaskodása miatt még mindig sokkhatás alatt áll, de ártatlannak tartja magát. A lány viszont feljelentette szexuális zaklatás miatt. A rendőrség kihallgatja Dávidot, és a DJ Sport fitneszben is szárnyra kelnek a pletykák, amitől Dávid rádöbben, hogy erre a sztorira rámehet az élete. Pánikban elindul Borihoz, hogy megkérje, vonja vissza a feljelentést. De ő látni sem akarja Dávidot.

Elérkezett Karola nagy napja: végre bemutatják a klipjét. Nagyon izgul és örül az eseménynek: Teó mindenben támogatja. De egy áramszünet miatt veszélybe kerül a bemutató parti. Végül Karolának egy ügyes improvizációval sikerül megmentenie az estét. Tulajdonképpen boldog lehetne, ha meg tudná osztani ezt a pillanatot a barátaival.

Tamás egyre jobban stresszel, mikor a fesztivál-szervezésen felül még a mosogatógép is tönkremegy. Hogy Flóra ne tudja meg, milyen szorult helyzetben van, nem hívja ki a szerelőt, és maga lát neki a javításnak. De alaposan félresikerül a dolog, és ezért Flóra Tamás háta mögött csak beszél egy szerelővel. Vitatkozni kezdenek, mire Tamás végül bevallja, hogy anyagilag nagyon rossz a helyzete, és hogy az elmúlt hetekben is hazudott neki.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. augusztus 7. péntek

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1829. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. augusztus 10. hétfő

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1829. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1830. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. augusztus 11. kedd

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1830. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1831. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1664. rész

Gyártási év

2019

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,14
0/10
7 szavazat átlaga: 4,14
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény