Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

16:0017:15-ig1 óra 15 perc

Éjjel-Nappal Budapest - 1684. rész

Magyar filmsorozat (2020)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Alesszia teljesen elképed, amikor Anasztáz új asszisztense vissza akarja kapni tőle az Anasztáztól kapott ajándékokat. És mindennek tetejébe még Alesszia kedvenc táskáját is! Alesszia azonban megmakacsolja magát. Az ajándék az ajándék. Ám végül Alesszia összeszorított fogakkal visszaadja a táskát. Alesszia Evelin felbujtására vissza akarja szerezni a táskát, ezért betörnek Anasztáz lakásába, hogy visszaszerezzék Alesszia jogos tulajdonát. Alesszia véletlenül balesetet okoz, a kutya miatta súlyosan megsérül.

Kata ledöbben, amikor Ákos bejelenti, hogy ma újra elmegy edzeni, ráadásul a srác még mindig haragszik rá, amiért pénteken leleplezte őt az edzője előtt. Ákos impulzívan azzal válaszol Kata szemrehányására, miszerint az egészségével játszik, hogy a lány egyszerűen nem tudja megérteni őt, mert neki nincsen saját álma.

Roland totál fel van villanyozódva, amikor kap egy ajánlatot, hogy vegyen részt egy bártender-programban Londonban. Amikor azonban mesélni akar erről Borinak, és szexin meglepi a lányt a zuhany alatt, akkor a lány teljesen kiakad, és majdnem behúz egyet Rolandnak, mivel az akaratlanul is a Dáviddal történtekre emlékezteti őt. Roland számára világossá válik, hogy Bori még mindig nem tette túl magát azon, hogy majdnem megerőszakolták - nem számít, milyen erősnek mutatja magát. Roland számára világos, hogy meg kell védenie Borit. Anélkül, hogy mesélne az ajánlatról Borinak, úgy dönt, hogy elutasítja azt. Amikor Bori később meg akarja lepni Rolandot a bárban, akkor ott megtalálja a félig kitöltött dokumentumokat a programhoz. Rájön, hogy Roland milyen áldozatot hozna az érte érzett szerelemből.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. augusztus 14. péntek

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1833. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1834. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. augusztus 17. hétfő

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1834. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1835. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. augusztus 18. kedd

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1835. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1684. rész

Gyártási év

2020
Szentesi Éva
A legfontosabbat utoljára hagytam
22% kedvezmény!3 499 Ft helyett: 2 729 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,14
0/10
7 szavazat átlaga: 4,14
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény