Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

16:0017:15-ig1 óra 15 perc

Éjjel-Nappal Budapest - 1692. rész

Magyar filmsorozat (2020)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Dzseni és Norbi kissé zavartan és feszülten viselkedik egymással, miután előző nap eldöntötték, hogy Norbi elveszi Dzseni szüzességét. Amikor kiderül számukra, hogy aznap üres a pecó, megbeszélik, hogy délután megvalósítják a tervüket. Amikor azonban éppen nekiállnának a dolognak, Ákos és Kata rajtakapja őket, akik igyekeznek visszatartani mindkettőjüket az elhatározásuktól: ez tönkreteheti a barátságukat! Dzseni és Norbi dacosan kidobják a barátaikat, bár magukat is elfogja a kétség a tervükkel kapcsolatban.

Reggel Milán és Orsi szánakozva nézik, hogy Karesz mennyire örül Mesi egymondatos levelének. Ez megerősíti bennük a tegnap esti elhatározást és spontán bulit szerveznek a hajóra, Orsi meghívja a kórházi ápoló gyakornok társait, hogy Kareszt becsajoztassák. Miközben Milán taxizik, megismerkedik egy Mesihez hasonló kedves lánnyal, Lucával, akit szintén elhív a lakóhajós bulira. Karesz meglepődik, a spontán bulin, bár próbál ellazulni Orsi lányismerősei közt, de nem igazán sikerül. Amikor Luca betoppan a hajóra, Karesznek megtetszik a lány, mert Mesire emlékezteti, de miután Karesz csak Mesiről beszél neki, Luca közli vele, hogy előbb le kéne zárni az exével való kapcsolatát, mielőtt flörtölni kezdene. A buli közben már tetőfokára hág, Karesz bocsánatot szeretne kérni a lánytól, ám ekkor meglátja, hogy Luca el akarja tenni Karesz néhány holmiját.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. szeptember 21. hétfő

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1858. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1859. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. szeptember 22. kedd

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1859. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1860. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. szeptember 23. szerda

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1860. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1692. rész

Gyártási év

2020

Eredeti cím

Éjjel-Nappal Budapest
Nádasdy Ádám
Milyen nyelv a magyar?
22% kedvezmény!2 990 Ft helyett: 2 332 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,14
0/10
7 szavazat átlaga: 4,14
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény