Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?

21:3022:50-ig

Éjjel-Nappal Budapest - 1737. rész

Magyar filmsorozat (2020)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Evelin ledöbbenve állapítja meg, hogy Niki véletlenül használhatatlanra mosta a fehérneműit. Mind összement, elszíneződött. Evelin a kezdeti kiakadás után jót derül, mikor mélyen elásva a fiókjában talál egy nagymami bugyit. Evelin el akar indulni, hogy új fehérneműket vegyen magának, de ekkor meglepetés szerűen betoppan Félix, és megmagyarázza miért nem jelentkezett az utolsó találkozásuk óta. Evelin enged a csábításnak, és spontán randizik Félixszel, ami a lány nagy meglepetésére csókkal végződik. Evelint elragadja a hév, és szexelne Félixszel, mikor eszébe jut, hogy tökéletes vágygyilkos bugyit visel.

Joe reggel telefonon beszél a banki tanácsadójával, és habár szeretne segíteni, de csak minimális összeget tudna kimozgatni a DJ Sportfinszből, hiszen Dávid miatt komoly tartozása van a bank felé. Joe fájó szívvel elmondja Máténak, a helyzetet, és megígéri, hogy mellette áll mindenben. Mikor Máté már majdnem kitálal Teklának, Tekla elmeséli, mennyire aggódott Máté egészsége miatt, amitől megint felment a vérnyomása.

Dzsenit bántja, hogy ő jobban akar Gáborral lenni, mint a fiú vele, ezért elhatározza, hogy visszavesz. De Gábor megkapja a visszaigazolást Dzseni jelentkezéséről egy páros crossfit versenyre, amire a lány még korábban jelentkezett. Gábor azt hiszi, hogy Dzseni annak ellenére jelentkezett, hogy ő világosan megmondta neki, hogy ne tegye. Dzseninek sikerül megértetnie Gáborral, hogy ez nem így történt.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. április 6. hétfő

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1743. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1744. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. április 7. kedd

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1744. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1745. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. április 8. szerda

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1745. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1737. rész

Gyártási év

2020

Eredeti cím

Éjjel-Nappal Budapest
Hangya Boy DVD11% kedvezmény!2 790 Ft helyett: 2 490 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,14
0/10
7 szavazat átlaga: 4,14

Előző műsor

20:20 Showder Klub
»
21:30
»

Következő műsor

22:50 Showder Klub
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő