Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?

21:3022:50-ig

Éjjel-Nappal Budapest - 1744. rész

Magyar filmsorozat (2020)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Ma lesz az árverés és Máté zaklatottan reménykedik benne, hogy minden rendben lesz, mert Joe meg tudja szerezni a lakását. Az árverésen viszont minden máshogy alakul, mint ahogy remélték. Andor gazdag apjáé, Farkasé lesz a lakás és hamar kiderül, hogy Farkas nem tervezi sokáig hagyni, hogy Mátéék a lakásban maradhassanak. Máté feldúltan rájön, hogy el kell mondania Teklának az igazat, mielőtt valaki mástól tudja meg a hírt.

Szofi totál szerelmes Krisztiánba és a kedvéért szívesen vigyáz a kutyájára, amíg a férfi befejez egy munkát, és kiszállítja. Szofi megpróbálja ignorálni Tivadar csipkelődését, hogy ők ketten már olyanok, mint egy család, mert nem akar túl korán túl sokat belelátni a kapcsolatába. Kutyasétáltatás közben Tivadar tovább évődik Szofival, és nem figyelnek a kutyákra, miközben baleset éri Pankát. Szofi pánikba esik, hogy nem vigyázott eléggé a terhes kutyára. Az állatorvosnál viszont kiderül, hogy a kutyának nem esett komoly baja, viszont csak álterhessége volt.

Kata reggel még mindig rosszkedvű, hogy miként fog működni a távkapcsolata Ákossal, akinek azonban rengeteg intézkedni valója van, és nem tud igazán a barátnőjére figyelni. Patrik próbálja megnyugtatni Katát, hogy magára kell koncentrálnia, majd hogy feldobja a lányt, egy spontán fotózást szervez neki, hogy ezzel terelje a figyelmét. A fotózás végén egy varázsos pillanatban majdnem megcsókolják egymást, de Kata kiretten a helyzetből.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. május 26. kedd

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1776. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1777. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. május 27. szerda

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1777. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1778. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. május 28. csütörtök

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1778. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1744. rész

Gyártási év

2020

Eredeti cím

Éjjel-Nappal Budapest
Szerencsecsillag Blu-ray8% kedvezmény!7 790 Ft helyett: 7 190 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,14
0/10
7 szavazat átlaga: 4,14
Műsorfigyelő