Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?

16:0017:15-ig

Éjjel-Nappal Budapest - 1745. rész

Magyar filmsorozat (2020)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Mátéban feléled egy halvány reménysugár, amikor Tekla késznek mutatkozik beszélni, és békülni vele. Ám a békülés nem megy úgy, ahogy azt Máté elképzelte, mert Tekla még mindig nagyon meg van bántva, és miután Máté elmondta, amit akart, el is küldi őt. Mélyen megbántva Máté céltalanul kóborol a városban. Nem bírja elviselni, hogy így megbántotta Teklát, és nem sok választja el attól, hogy a folyóba vesse magát.

Szofi boldog, hogy mennyire otthon érzi magát Krisztiánnál. Ám amikor talál egy virágos ágyneműt, és Krisztián elmondja, hogy azt még az exétől kapta, Szofi igyekszik titkolni a zavarát. Ám később Tivadar munka közben tovább hergeli őt, azzal, hogy szexelni az ex ágyneműjén, elég cinkes dolog. Így amikor Szofi ismét hazaér, elragadtatva magát tönkreteszi a gyűlölt ágyneműt.

A Patrikkal átbulizott éjszaka után Kata nehezen bírja elviselni, hogy egyedül kell az ágyában feküdnie. Ákos reggel elutazott egy kötelező orvosi vizsgálatra a csapathoz, amelyik kiszemelte, és nem tud elaludni. Hirtelen elhatározásból ráveszi Patrikot, hogy töltsék együtt a napot, ami igazán jól sikerül.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. május 26. kedd

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1776. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1777. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. május 27. szerda

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1777. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1778. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. május 28. csütörtök

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1778. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1745. rész

Gyártási év

2020

Eredeti cím

Éjjel-Nappal Budapest
A Birodalom visszavár DVD16% kedvezmény!1 290 Ft helyett: 1 090 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,14
0/10
7 szavazat átlaga: 4,14
Műsorfigyelő