Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?

16:0017:30-ig

Éjjel-Nappal Budapest - 1747. rész

Magyar filmsorozat (2020)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Dzseni reggel már nagyon aggódik, mivel Gábor egész éjjel nem jött haza. Gábor még mindig enyhén spiccesen elnézést kér a kimaradásért. Dzseni féltékeny, mert attól tart, hogy Gábor összejött Kingával. Gábor viszont semmit sem mesél neki, de folyamatosan kapja az üzeneteket Kingától. Dzseni végül nem bírja tovább, és titokban megnézi Gábor telefonját, ahol felfedez egy fotót, melyen Gábor és Kinga éppen egymással csókolózik. A lány lába alól kicsúszik a talaj, és megbántottan kérdőre vonja Gábort, aki azonban azt állítja, hogy nem kell jelentőséget tulajdonítani a csóknak, a bulizásba ez simán belefér. Azon viszont Gábor nagyon kiakad, hogy Dzseni belenézett a telefonjába.

Ákos teljes lendülettel készül Ausztriába és nem nagyon törődik Katával, mivel a haverjai meglepetést szerveznek neki. A magányos Kata nem bír parancsolni vágyainak. Az idillt azonban Norbi zavarja meg, aki dühében bever egyet Patriknak. Norbi követeli, hogy Kata legyen őszinte és mondjon el mindent Ákosnak, amit az ijedt lány meg is ígér. Kata viszont ígérete ellenére nem tálal ki Ákosnak az esti vacsorán, így Norbi kézbe véve az irányítást elmondja Ákosnak az igazat. A megbántott Ákos elrohan.

Karesz úgy érzi, DJ-s kollégái kiközösítik őt hozzánemértése miatt, amikor a következő hétre szóló órabeosztást készítik, ezért mindenáron be akarja nekik bizonyítani, hogy edzői képesítés nélkül is van fogalma a fitneszedzésről. Bevállalja, hogy megtart egy órát, ahol azonban beég. Mérgében elhatározza, hogy elvégez egy online tanfolyamot, ahol megszerezheti az áhított papírt. De sem Joe, sem Orsi nem veszi őt komolyan, amikor pénzt kér tőlük kölcsön a tanfolyamra.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. június 5. péntek

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1783. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1784. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. június 8. hétfő

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1784. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1785. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. június 9. kedd

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1785. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1747. rész

Gyártási év

2020

Eredeti cím

Éjjel-Nappal Budapest
Náray Tamás
Zarah
22% kedvezmény!4 999 Ft helyett: 3 899 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,14
0/10
7 szavazat átlaga: 4,14
Műsorfigyelő