Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

21:3022:50-ig1 óra 20 perc

Éjjel-Nappal Budapest - 1801. rész

Magyar filmsorozat (2020)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Karola ferde szemmel néz az időközben már lakótársukká vált, exkábítószerfüggő Zoéra, mert nehezen tud megbízni benne, félti tőle Bencét, és hogy esetleg miatta esik majd vissza a fiú, illetve, hogy akár az Orsival való kapcsolata is tönkremegy a lány miatt. Miután nyomtalanul eltűnik Roland új laptopja, Zoé hirtelen új felsőt vesz magának. Bár elmondja a bizalmatlan Karolának, hogy a kávézóban a próbanapon kapott borravalójából engedhette meg magának ezt az új ruhadarabot, de Karola nem hisz neki, és keményen rátámad. Zoé nagyon igazságtalannak érzi Karola reakcióját, és elviharzik a házból.

Mesi nagyon szenved attól, hogy Milán még mindig bünteti őt Karesz miatt, és úgy bánik vele, mint egy senkivel. Samu randira hívja Mesit. A randin eltűnik Samu kutyája, Mesi lesz az, aki megtalálja. Samu nagyon el van ragadtatva Mesitől, és ki is mutatja a Mesi iránti vonzalmát. Egy meghitt pillanatban elcsattan köztük egy csók, aminek azonban az érzéseiben bizonytalan Mesi véget vet.

Teklát már reggel azzal fogadja Tivadar, hogy a babona szerint szerencsétlenséget jelent, hogy Máté látta már őt a menyasszonyi ruhájában. Eleinte Tekla nem tulajdonít jelentőséget ennek az őrültségnek, de aztán tényleg egyre több lesz a baljós előjel. Tekla végül arra jut, hogy mégiscsak új ruhát akar, és gyorsan rá is talál az interneten álmai ruhájára. Máté alig kap levegőt, mikor megtudja a kinézett ruha árát.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. július 13. hétfő

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1809. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1810. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. július 14. kedd

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1810. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1811. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. július 15. szerda

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1811. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1801. rész

Gyártási év

2020

Eredeti cím

Éjjel-Nappal Budapest

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,14
0/10
7 szavazat átlaga: 4,14
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény