Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

20:4522:00-ig1 óra 15 perc
4,88

Éjjel-Nappal Budapest - 1966. rész

Magyar filmsorozat (2020)

Megtekintés: RTL Most!Film adatlapja

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Norbit lelkifurdalás kínozza, mivel nem Kornél, hanem Dzseni vette ki kérdezés nélkül a pénzt a kosztpénzből, és ő igazságtalanul vádolta meg a haverját. Feldúltan beszámol erről Livinek, mire Livi bűntudatosan bevallja Norbinak, hogy ő is tehet erről a helyzetről, mert nyomást gyakorolt Kornélra, hogy tegye vissza a pénzt a kasszába. Amikor Norbi dühösen megkérdezi, hogy miért csinálta ezt, Livi azzal védekezik, hogy rajtakapta Kornélt, amikor közmunkát végzett. Livi számára egyértelmű volt, hogy biztos, hogy Kornél vette el a pénzt. Norbi úgy érzi, hogy minden barátja átveri őt.

Miután Bori tegnap Roland lába elé hajította a jegygyűrűjét és közölte vele, hogy már nincs közös jövőjük, Roland mégsem gondol arra, hogy feladja. Reménykedve vár Borira, ám helyette Franci bukkan fel, aki megpróbálja rávenni Rolandot arra, hogy menjen el. Roland azonban megmakacsolja magát, különösen azután, hogy Botond közli vele, hogy mostantól ő lesz Bori mellett. Roland azt követeli Boritól, hogy mondja meg neki, hogy érez-e valamit a fiú iránt vagy sem.

Evelin reggel depis lesz, amikor a mobilján megjelenik egy emlékeztető, hogy ma lenne az évfordulójuk Dáviddal. A legszívesebben visszabújna a csigaházába, ám a haverja, Kristóf ezt nem akarja megengedni neki. Amikor Bence és Gábor is lemondja a műszakját a T.É.R.-ben, Kristóf – Joe rosszallása ellenére – rábeszéli a habozó Evelint, hogy vigyék együtt a bárt. Este Kristóf még egy fogadásba is belemegy Evelinnel...

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2021. március 2. kedd

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1970. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal Budapest - 1971. részMagyar filmsorozat (2020)
2021. március 3. szerda

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1971. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal Budapest - 1972. részMagyar filmsorozat (2020)
2021. március 4. csütörtök

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1972. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1966. rész

Gyártási év

2020

Eredeti cím

Éjjel-Nappal Budapest
Háy János
A cégvezető
22% kedvezmény!3 999 Ft helyett: 3 119 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,88
0/10
8 szavazat átlaga: 4,88

Előző műsor

19:40 Showder Klub
»
20:45
»

Következő műsor

22:00 ValóVilág powered by Big Brother
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény