Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

16:0017:15-ig1 óra 15 perc
4,89

Éjjel-Nappal Budapest - 2039. rész

Magyar filmsorozat (2021)

Megtekintés: RTL Most!Film adatlapja

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Máté retteg a gondolattól, hogy a baba bármelyik percben megszülethet. Bepánikol, amikor arra gondol, hogy hamarosan bármikor kezdődhetnek a fájások. A fitneszteremben Alexander azt javasolja neki, hogy vállalja fel Tekla előtt a félelmét a szüléstől, és Máté nem tudja eldönteni, hogy megfogadja-e Alexander tanácsát. Mikor hazamegy Teklához, meghatódik, mert a felesége megérti a félelmét.

Roland a legrosszabbra készül, mikor reggel véletlenül leönti kávéval Borit, de látszólag Bori egyáltalán nem haragszik rá. Mikor Roland és Bence megérkezik a T. É. R. -be, ott találnak két fiatal srácot, akiknek korábban nem adtak alkoholt. A fiatalok bosszúból betörnek a bárba, alkoholt lopnak, és bedobnak egy bűzbombát…

Kareszt zavarja, hogy Milán teljesen rászállt Kikire, mert nem bízik benne. Emiatt Kiki is elkezd kételkedni magában, Karesz megsajnálja őt és úgy dönt, hogy meglepi. Reméli, hogy Tedivel sikerül meggyőznie Kikit, hogy igazából tudna jó anya lenni. Nem is sejti, hogy pont az ellenkezőjét éri el…

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2021. június 18. péntek

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 2044. részMagyar filmsorozat (2021)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal Budapest - 2045. részMagyar filmsorozat (2021)

Linkek

Epizód

2039. rész

Gyártási év

2021

Eredeti cím

Éjjel-Nappal Budapest
Háy János
A cégvezető
22% kedvezmény!3 999 Ft helyett: 3 119 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,89
0/10
9 szavazat átlaga: 4,89

Előző műsor

14:55 Showder Klub
»
16:00
»

Következő műsor

17:15 Segítség, bajban vagyok!: Mama kicsi fiacskája
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény