Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

21:3022:50-ig1 óra 20 perc
5

Éjjel-Nappal Budapest - 2337. rész

Magyar filmsorozat (2022)

Megtekintés: RTL+Film adatlapja

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Livi mindent elkövet, hogy amennyire lehet, megtartsa a titkát. Livi a lelkiismeret furdalása miatt még jobban kikészül Roland hirtelen lelkesedésétől, de a férfi később elnézést kér, amiért lerohanta az érzéseivel. Livi megbocsát neki, és lefekszenek egymással. A szex után Roland kedvesen gondoskodik Liviről, amitől Livi ráébred, mennyire vágyott rá, hogy Roland ennyire szeresse.

Lali nagy mellénnyel megérkezik a műhelybe, és azonnal azzal henceg, hogy a múltkori fellépése az esküvőn óriásit megy a neten, már felkérések is érkeznek, hogy lépjen fel. Miközben Doles szkeptikus, hogy valóban komoly-e ez a megkeresés, Lali megbabonázva úgy dönt, hogy elfogadja a szexi Tina ajánlatát - mit sem sejtve arról, hogy a nő a legjobb barátnője férjének temetésére akarja őt lefoglalni.

Kategória

sorozat

Linkek

Epizód

2337. rész

Gyártási év

2022

Eredeti cím

Éjjel-Nappal Budapest
Böcskei Balázs, Bezsenyi Tamás
A szocializmus bűnbarlangjai
21% kedvezmény!3 800 Ft helyett: 3 002 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

5
0/10
10 szavazat átlaga: 5
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény