Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

21:3022:50-ig1 óra 20 perc
5

Éjjel-Nappal Budapest - 2339. rész

Magyar filmsorozat (2022)

Megtekintés: RTL+Film adatlapja

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Lali nagyon meglepődik, amikor másnaposan felébred egy átbulizott éjszaka után, és kiderül, hogy egy sztriptíztáncosnő, Réka nála töltötte az éjszakát. Mivel a lány nagyon hálás Lalinak, Lali büszkén azt hiszi, hogy megdöntötte a sztriptíztáncosnőt, csak sajnos egyáltalán nem emlékszik a szexre. Gábor és Doles viszont nem akarja bevenni Lali sztoriját, erre Lali meghívja a műhelybe Rékát, hogy részleteket tudjon meg az éjszakáról. Réka helyett viszont a lány hirtelen haragú barátja jelenik meg és el akarja verni Lalit.

Virág attól tart, hogy egyre jobban megy tönkre a kapcsolatuk Danival. Mesi tudomást szerez Virág aggodalmáról a gyengülő párkapcsolatára vonatkozóan. Amikor Mesi azt javasolja, hogy tartsanak Virággal egy csajos napot, takarítsanak ki és közben bulizzanak egy jót, eközben Virágot nagyon furdalja a lelkiismeret és egy megható baráti pillanatban majdnem bevallja Mesinek, hogy mit tett…

Amikor Lina megismerkedik a nevelőszüleivel és megtudja, hogy el fognak költözni, Lina nem akarja ezt hagyni, és elhatározza, hogy megszökik az otthonból. Mivel tudja, hogy Karesznél keresnék elsőként, megpróbál Rebekánál menedéket találni, de a terve nem sikerül, ezért kétségbeesve először az utcán próbál boldogulni.

Kategória

sorozat

Linkek

Epizód

2339. rész

Gyártási év

2022

Eredeti cím

Éjjel-Nappal Budapest

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

5
0/10
10 szavazat átlaga: 5
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény