Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Nagy szám
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub

heti műsornapi műsor
?

13:1014:25-ig1 óra 15 perc

Nagy szám - 8. rész

Riportfilmsorozat (2021)

Film adatlapja

Az RTL Klub új, saját gyártású riportfilm-sorozatában Kovács Patrícia műsorvezetésével népszerű sztárok mutatkoznak be eddig ismeretlen oldalukról, egy számukra fontos és meghatározó zeneszámon keresztül.

Egy adáson belül két sztár életútját kísérhetjük végig számtalan izgalmas epizódon át, amelyek egy számukra fontos és meghatározó zeneszám köré épülnek. A riportban előrehaladva soha nem hallott történeteken keresztül derül ki, a zene milyen szerepet játszik és játszott a főhős életében, miben határozta meg és miért ez élete legfontosabb dala. A műsor egyik legizgalmasabb részeként a kiválasztott dalt is előadják.

A Nagy számban többek között olyan színészek, előadóművészek és műsorvezetők szerepelnek, mint Liptai Claudia, Barabás Éva, Szellő István, Fluor Tomi, Pataky Attila - és még sok közkedvelt sztár, akiket teljesen új oldalukról ismerhetünk meg.

Nagy szám - minden szerda este premier adással - az RTL Klub műsorán!

A Nagy szám 8. adásában Scherer Péter és Trokán Nóra énekelte el élete meghatározó számát.

Scherer Péter egyetemi barátaival közösen látogatott vissza a BME-re, ahol számos vicces és érdekes sztorit is megosztottak a Nagy szám stábjával, a végén pedig bekapcsolódtak az éneklésbe is.

Trokán Nóra meghatódott, amikor visszalátogatott a Színház és Filmművészeti Egyetemre, mesélt többek között Kecskeméten töltött színházi éveiről és családjával közösen idéztek fel számos érdekes történetet.

Linkek

Évad

1. évad

Epizód

8. rész

Gyártási év

2021

Eredeti cím

Nagy szám 1.
Woody Allen
Apropó nélkül
22% kedvezmény!4 999 Ft helyett: 3 899 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

0/10
Még nem érkezett szavazat.
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény