Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Ratkó-lányok - A Thália Színház előadása
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub

heti műsornapi műsor
?

02:5504:10-ig1 óra 15 perc

Ratkó-lányok - A Thália Színház előadása

Színielőadás a thália színházból (2019)

Film adatlapja

A Ratkó-lányok egy évtizedekkel korábban eltemetett családi titoknak ered a nyomába, egy különlegesen izgalmas korban, ami nem más, mint a Ratkó-korszak, tehát az 1950-es évek Magyarországa.

Egy rég elfeledett családi titok felgöngyölítése minden helyzetben izgalmas tud lenni, de a Ratkó-lányok más szempontból is hiánypótló munka, hiszen B. Török Fruzsina nagyanyja Magyarországon egykor olyan személy volt, akit egy ország ismert és elismert. Ő volt Lénárd Judit, egykor sikeres színésznő, majd még sikeresebb tévébemondónő. 1970. június 2-án bekövetkezett váratlan és tragikus halála egy országot foglalkoztatott és rázott meg.

Mi történt azon a bizonyos júniusi napon? A titkokra, melyekről akkor nem lehetett beszélni, majdnem 50 év után végre fény derül. Minden családban lapul a titkok mélyén legalább egy olyan emberi történet, mely generációkon átívelő terhet ró a leszármazottakra, és amiket a legtöbbször lehetetlenség kibogozni, kisimítani. Komoly lelki terheket róva ezzel a családtagokra. Az igazi családi titkoknak megvan az a sajátossága, hogy valóban titkok maradnak, és az igazság kiderítésére a leszármazottaknak általában alig-alig van módja.

Rendezte

B. Török Fruzsina
Márton István

Linkek

Gyártási év

2019

Eredeti cím

Ratkó-lányok

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

0/10
Még nem érkezett szavazat.
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény