Menü betöltése...
»TV műsor»Story4»Rózsák háborúja
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Story4

heti műsornapi műsor
?

02:4503:35-ig50 perc

Rózsák háborúja - 148. rész

Török romantikus drámasorozat (2014)

Film adatlapja

Gülru, aki szegény családban született, ám Isztambul elit negyedében nőtt fel, apja munkaadójának birtokán, mindig is arról álmodott, hogy egyszer egy lesz közülük: gazdag és befolyásos. Ahogy felnőtt, megfigyelt mindent, és mindenkit, aki a birtokon megfordult, így elsajátította a felső tízezer szokásait, de nem felejtette el, honnan jött. Vagy talán mégis?

Gulfem boldog, hogy megszerezte Mertet. Duygu aggódik Cihan miatt, aki ingerült újabban. Gulfem megjelenik a teremben, és felszólítja Sevgit, hogy jöjjön össze Cihannal. A lány ellenáll. Tibet megdicséri Gulru munkáját. Tibet felveszi barátja lányát, Selint, Gulru asszisztensének.

A lányok Cicek születésnapjára készülnek, bár idegesek, mert a buli a Hekimoglu házban lesz. Tortakészítés közben megbeszélik, hogy biztosan az apjuk és Halide lánya Gulfem, aki ezt meghallja, és a lányok is tudják, vagy sejtik. Gulfem őrjöng, hogy nem volt elővigyázatosabb.

Az ünnepelt nem tudja mire vélni, hogy nem akarják megünnepelni, mert nem tud a meglepetés partiról. Omer elviszi Gulrut vásárolni, és közben szerelmet vall neki. A kapuban megcsókolja, amit meglát Sevgi, és teljesen összeomlik. Cihan követi Halidét, aki a temetőben szemrehányást tesz Salihnak. Cihan rájön, hogy mind az öt lány Salih gyermeke. Cihan nem megy el a születésnapra, aminek Gulru nagyon örül. Cihan és Sevgi együtt mennek el. Ismail őrjöng, mert Yonca nem akarja, hogy elmenjen a vacsorára. Mert meglátja, ahogyan a bokszzsákot püföli, és felveszi edzőnek.

Szereplők

Damla Sönmez
Canan Erguder
Baris Kilic
Sercan Badur
Yigit Kirazci

Rendezte

Merve Girgin

Linkek

Epizód

148. rész

Gyártási év

2014

Eredeti cím

Gullerin Savasi aka. War of the Roses
Anna Maria Mäki
Zárt helyek igézete
20% kedvezmény!2 480 Ft helyett: 1 988 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

0/10
Még nem érkezett szavazat.
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória