Menü betöltése...
»TV műsor»Story4»Született feleségek
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Story4

heti műsornapi műsor
?

16:5517:55-ig1 óra
8

Született feleségek - 5. évad - 15. rész

Hadd menjen a munka!

Amerikai vígjátéksorozat (2008)

Megtekintés: Disney+Film adatlapja

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a "Született feleségek" férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

Minden nő álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szerető (talán ez nem is annyira fontos.) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang, de egy biztosan: vajon miért vetett véget az életének Mary Alice Young egy szokványosnak tűnő reggelen?

Vegyük hát sorra a "Született feleségeket"!

Itt van először is a már említett MARY ALICE YOUNG - Mindene a család, munkája pedig a háztartási teendők ellátása. Boldogan éldegél férjével, Paullal és kamasz fiával, Zackkel. Napjai csöndes egyhangúságban telnek, mígnem egy végzetes csütörtökön döbbenetes módon a boldog feleség egész egyszerűen fejbe lövi magát.

Aztán LYNETTE SCAVO - aki karrierje csúcsán első terhességekor feladta menedzseri állását, s ettől kezdve főállású anya lett belőle. Négy gyerek, egy férj, Tom, aki állandóan üzleti úton van és milliónyi feladat.

GABRIELLE SOLIS - Nos, neki aztán igazán nem lehet oka a panaszra! Egy elbűvölő hajdani modell, aki hozzáment a jóképű Carlos-hoz. Kitűnő anyagi körülmények között, gyermek híján csak egymásnak élhetnének. Ám Carlos-t csak és kizárólag az üzlet hatja meg, Gabrielle-t pedig a csinos, fiatal kertészfiú...

És íme a tökéletes, ám éppen ezért családja számára elviselhetetlen: BREE VAN DE KAMP. Messze földön híres egészséges főztjeiről, cukrásztudományáról, házi készítésű ruháiról, maga ültette kertjéről, saját kezűleg felújított bútorairól. Két gyermek, Andrew és Danielle édesanyja, s egy elnyomott férj, Rex felesége.

SUSAN MEYER, a gyermekét egyedül nevelő kétségbeesett édesanya megtestesítője. Mióta Karl, a férje egyik napról a másikra faképnél hagyta a titkárnője miatt, Susan nem találja a helyét a világban. Tanácsadója pedig saját tinédzserkorú lánya, Julie. Susan számára azonban felcsillan a remény, az új lakó, a vízvezeték-szerelő, Mike Delfino személyében. Ám van egy kis gond.

EDIE BRITT, a rettenthetetlen pasi-vadász, a vérbeli hódító, az elbűvölő szex-istennő.

Nem sokkal naplemente után kezdődik. A munkában töltött hosszú nap után, a fáradt lakók kezdenek hazaszállingózni. Van, akit hűséges kutyája üdvözöl. Van, akit martini koktéllal köszöntenek. Másokat meleg vacsorával fogadnak. És vannak azok, akiket a munkában töltött hosszú nap után, hazatérvén nem vár más, csak egy kellemetlen meglepetés?Susan éppen az első napján igyekszik a munkahelyére, amikor is M. J. betegen ébred, ezért az anya kénytelen Mike-ra bízni a kisfiút. Ám az apa azonnal lepasszolja M. J.-t Katherine-nek, amit Susan nem néz jó szemmel. Lynette-ék egyre nehezebb anyagi helyzetben vannak, olyannyira, hogy már alig van vendége az étteremnek. Kiderül, hogy Carlos cége mégsem fizeti ki az éves bónuszokat, pedig a Solis-család nagyon számított a pénzre. Bree annyira megemeli Andrew fizetését, hogy az már Orson szemét is szúrja, ezért a banktól akarja megtudni a pontos összeget. Dave eközben hétvégi kempingezést tervez Mike-kal...

Filmelőzetes: Született feleségek

Szereplők

Teri Hatcher
Felicity Huffman
Marcia Cross
Eva Longoria
Nicollette Sheridan

Rendezte

Marc Cherry

Kategóriák

vígjáték
dráma
misztikus
sorozat

Linkek

Évad

5. évad

Epizód

15. rész

Gyártási év

2008

Eredeti cím

Desperate Housewives
Erich Kästner
Az eltűnt miniatűr
5% kedvezmény!2 100 Ft helyett: 1 995 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8
0/10
4 szavazat átlaga: 8
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény