Menü betöltése...
»TV műsor»Cool»Válótársak
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Cool

heti műsornapi műsor
?

23:0023:55-ig55 perc

Válótársak - 2. évad - 9. rész

Magyar filmsorozat (2016)

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

A 2. évad

Sáfár Bálint (Stohl András), Jakab Dávid (Scherer Péter) és Hatvani Joci (Lengyel Tamás) a legjobb barátok. Nem elég, hogy felnőtt férfiember létükre együtt laknak a Kanlakban, de közös bennük, hogy mindhárman éppen válófélben vannak.

Bálintot, a sármos ingatlanügynököt az első évadban hűtlensége miatt kidobta a felesége, Zsófi (Gubás Gabi). Bálint most mindent elkövet, hogy visszakapja Zsófit, gyerekei anyját, akibe egyébként a mai napig szerelmes. Zsófi azonban már Bálint öccse, Péter (Nagy Ervin) iránt táplál gyengéd érzelmeket. Miközben Bálint minden követ megmozgat, hogy felesége és öccse bimbózó románcát szétzúzza, saját magán képtelen uralkodni, és továbbra is fűvel-fával csalja Zsófit.

Dávidot, a gazdag vállalkozót tizenhat év házasság után ejtette a neje, Tamara (Balsai Móni) mert túl unalmasnak találta. Dávid ekkor kapott egy szívrohamot, és rövid úton beleszeretett az őt kezelő doktornőbe, Dalmába (Kovács Patrícia). Dávid a második évadban mindent elkövet, hogy szorosabbra fűzze a viszonyt Dalmával, miközben tovább háborúzik exével a felosztandó közös vagyonért. Ám minél keményebb kézzel bánik Dávid a feleségével, Tamara fura mód annál inkább kívánja.

Joci és Szonja (Földes Eszter) hosszú évekig próbálkoztak, de nem lett gyerekük. Ahogy szakítottak, Szonja teherbe esett, és most ikreket vár. Joci megpróbálja kivonni magát az apaszerepből, ezért ügyvédet fogad: Leonórát (Dobó Kata), akivel hamarosan randizni kezd. Joci megpróbál felépíteni egy új életet, de Szonja, ez a zavarodott lány nem fogja hagyni, hogy szerelme valaki másé legyen.

A főszereplők:

Sáfár Bálint (Stohl András)

Magas, sármos, menő ingatlanügynök. Munka után gyönyörű felesége, Zsófi és két fia várja otthon. Bálintnak ez mégsem elég: minden nővel kikezd. A sokadik affér után felesége kirúgja a házból. Bálint hiába próbálja meg visszaszerezni régi életét, vadászösztöne mindig új kalandra csábítja. Hiú, szeret a középpontban lenni, irányító és szervező típus. A kétkezi munkát másokra hagyja, ha vacsorát kell főzni, csak bedob egy fagyasztott pizzát a sütőbe. Bálint kedves gesztusokkal próbálja jóvá tenni hibáit, mégis újra elköveti őket. Amilyen önző férjként, olyan figyelmes apaként: időt szakít arra, hogy elvigye fiait fociedzésre és esti mesét olvasson nekik.

Hatvani Joci (Lengyel Tamás)

Joci született ezermester, minden szakmunkát profin elvégez. Őszinteségével és szálkás izomzatával megigézi a nőket. Tizenhat éves kora óta Szonjával jár. Egyszerű, békés életet akar élni, de Szonja neurózisa lassan felemészti a kapcsolatukat. Joci nehezen, de a szakítás mellett dönt. Az új helyzet hatására kinyílik, és kiderül, hogy őstehetség a szexben. A tettek embere, zavarban van, ha az érzéseiről kell beszélni.

Jakab Dávid (Scherer Péter)

Cégét, vagyonát apjától örökölte, ebből tartja el magas életszínvonalon két gyermekét és feleségét, Tamarát. Dávid cselédként szolgálja ki őket, hogy némi szeretetet és megbecsülést csikarjon ki belőlük. Miután felesége eszközként használja lányukat egy vitában ellene, Dávid végre a sarkára áll és elköltözik. Önbizalma napról napra erősödik, egyre kevésbé hagyja magát zsarolni. A problémák ellenére nem akar válni, bízik abban, hogy kisiklott házassága helyrehozható. Kedves, nyílt szívű fickó, de a stresszt néha artikulálatlan üvöltésben vezeti le.

Sáfár Zsófi (Gubás Gabi)

Rendezvényszervező cégnél dolgozik. A munka mellett példás anya és háziasszony. Bálint a nagy szerelem az életében, mindig hűséges volt hozzá. Bálint nem. Zsófi mégis sokszor megbocsájtott, abban a hitben, hogy férje megváltozik. Elfáradt abban, hogy a férfi hazugságait és ígéreteit hallgassa, kidobja a házból. Próbál új kapcsolatot kezdeményezni, de nem tud elszakadni Bálinttól: összeköti őket a két gyerek és a közösen eltöltött évek.

Vándor Szonja (Földes Eszter)

Nem vágyik karrierre, Jociból és alkalmi munkákból él. Szélsőséges, neurotikus. Retteg a magánytól. Képtelen a boldogságra, mindig talál okot arra, hogy aggódjon valamiért. Kamaszkorában jött össze Jocival, ő volt az egyetlen férfi az életében. Önbecsülése romokban van, amiért nem tud teherbe esni. Éppen ezért fél, hogy túl kevés Jocihoz. Birtoklási vágya egyre erősebb, féltékenységi rohamai egyre nagyobbak. Nem veszi észre, hogy megtermékenyítési őrülete már tönkretette a közöttük lévő intimitást: szexszel akarja visszahódítani Jocit, de ezzel csak még jobban elijeszti.

Jakab Tamara (Balsai Mónika)

Ambícióiról, ha volt egyáltalán, régen lemondott a kényelemért cserébe, amit Dávid biztosít neki. A házimunkát rangon alulinak tartja, a gyereknevelés alatt a kényeztetést érti. Tizenhat évnyi házasság után teljesen átvette az irányítást férje felett, mégis szenved attól, hogy papucsot csinált belőle. Hideg és bosszúálló típus, nem fél eszközként használni gyermekeit Dávid ellen. Miután férje elköltözik, megretten a gondolattól, hogy addigi egzisztenciáját elveszítheti. Dávid új határozottsága és keménysége egyszerre vonzza és taszítja.

A szoknyavadász Bálint régen volt nővel, ezért azt fontolgatja, hogy profihoz fordul. Ám egy véletlen találkozás egy csinos lakberendezőnővel eltéríti eredeti szándékától. Szonját elkapja a fészekrakó ösztön, és nevet választ a babáknak. Joci igyekszik jó képet vágni a lány hangulatingadozásaihoz. Dávid családostul kempingezni megy a kertbe, és míg ez a kaland váratlanul jól sül el, addig másik kapcsolata rosszul alakul.

Mikor lesz még a "Válótársak" a TV-ben?

2020. november 28. szombat

?
23:00 - 23:55 Válótársak - 3. évad - 1. részMagyar filmsorozat (2017)

?
23:55 - 01:00 Válótársak - 3. évad - 2. részMagyar filmsorozat (2017)
2020. november 29. vasárnap

?
01:45 - 03:45 VálótársakÍr-amerikai-német romantikus vígjáték (2004)
2020. december 5. szombat

?
23:00 - 23:55 Válótársak - 3. évad - 3. részMagyar filmsorozat (2017)

?
23:55 - 00:55 Válótársak - 3. évad - 4. részMagyar filmsorozat (2017)

Szereplők

Stohl András
Lengyel Tamás
Scherer Péter
Gubás Gabi
Földes Eszter
Balsai Mónika
Börcsök Enikő
Kovács Patrícia
Dobó Kata
Gryllus Dorka
Nagy Ervin
Bartsch Kata
Kocsis Mariann
Seress Zoltán

Rendezte

Kovács Dániel Richárd
Herczeg Attila

Kategóriák

vígjáték
romantikus

Linkek

Évad

2. évad

Epizód

9. rész

Gyártási év

2016

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8,38
0/10
8 szavazat átlaga: 8,38

Előző műsor

20:20 Legendás állatok és megfigyelésük
»
23:00
»

Következő műsor

23:55 Válótársak
Filmelőzetes: Válótársak
[Hibabejelentés]
Oszd meg ezt a TV műsort: Válótársak

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény