Menü betöltése...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
Helyszín

Csabó utazási blogja
25  0  3

Velence és környéke

Punta Sabbioni
2

A Punta Sabbioni a Velence és környéke elnevezésű útvonal második helyszíne.

Olaszország

Punta Sabbioni

30013 Punta Sabbioni, Via Lungomare San Felice 1.

2010. november 26. péntek 17:53
2009. május 18. hétfő
 45°26'51,237"N   45,447426
 12°25'29,807"E   12,424808

388  1  0  3  1

Kedves kis városka, csak azért említem meg, mert minden alkalommal itt hajóztunk be Velence irányába, Itt vettük meg a bérletünket három napra és itt hagytuk a kocsinkat is a térképen látható körforgalom és a kikötő között lévő parkolóban. (7 Eur) Szerencsére az autónkkal nem történt semmi atrocitás. A hajók többször indulnak, csak ne felejtsük megnézni az amúgy nagyon érthető menetrenden, hogy mikor érdemes visszaindulni. És míg el nem felejtem:,Jesolo és a kikötő között kerek 20 km a távolság.

Velence és környéke

Többször voltam már Velencében -munkámmal kapcsolatban - de tavaly májusban előszór jutottunk el egy hétre, nyugodtan körülnézni a szigeteken és magában a városban, ami mindig is vonzott.

Támaszpontnak Lido di Jesolot választottuk. Előszezonról lévén szó, féláron szálltunk meg a nyári árakhoz képest, fürödni úgysem akartunk, májusról lévén szó, de a tavaszolás végére az is összejött. Olyan nyárias meleget fogtunk ki,hogy pár nap után élvezhettük a 24-25 fokos Adria hullámait is.

A terv az volt, hogy a 20 km-re lévő Punta Sabbianiból hajókázunk el Velencébe és a környező szigetekre, kedvezményes 3 napos bérlettel körbe hajókázzuk a környéket -í gy a legolcsóbb fajlagosan -, más városokat pedig autóval közelítjük meg.

Gyakorlatban is bejött az elképzelés, jártunk Velence mellett Buránoban, Chioggiában, Muránoban, a Lidon, de eljutottunk Padovába, Veronába és a Garda tóhoz is. Ez utóbbihoz persze kértük a hideg kaját a szállodától,mert hosszú túra volt.

Oszd meg ezt a helyszínt: Punta Sabbioni

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
TOP 12 utazási blog
Szavazz erre a helyszínre
Szavazz Te is, hogy neked mennyire tetszett ennek a helyszínnek a bemutatása!
3
0/5
1 szavazat: 3 pont
Másolás
Ha tetszik ez a helyszín, akkor másold át az adatait a saját bakancslistádba! Ha még nem lenne, akkor itt készíthetsz egyet: új bakancslista létrehozása.
Bakancslista:
 
Adatok másolása
Várj...
Saját utazási blog
Készíts Te is egy utazási blogot!
Tedd közzé, hogy merre jártál a nagyvilágban, vagy hozz létre egy bakancslistát és gyűjtsd össze, hogy hova szeretnél még eljutni!